Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már most nincs hozzá akaratom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már most nincs hozzá akaratom, hogy ezt tovább vigyem. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Sajnos vagy szerencsére, de nem vagyok az a buta naív aki 5 éve voltam. 23 éves férfi vagyok.

Kedden napközben elhívott egy jó barátom, hogy este szürcsöljünk egy sört, dumáljunk. Késő délután mielőtt indultam volna mondta, hogy hoz egy lányt is, akit látásból ismerek is, bírni fogom, stb. Alapból utálom mikor tukmálják... de mindegy elmentem.

Megismerni nagyon nem sikerült, csak amit a kettőjük beszélgetéséből kitudtam venni, és amit sikerült belekérdezni. Nem voltam kirekesztve a beszélgetésből, csak na. Velem csak szurkálódott, nem igazán sikerült beszélgetni, talán kicsit gyerekesen viselkedett. Mutatott videókat, meg ilyesmi, tehát volt kommunikáció, csak nekem nem érdemleges, csak szórakozás, stb. Jól éreztem magam, bár a végére azért ehhez hozzásegített a sör is nyilván, én ha iszok nagyon vidám vagyok :). Hajnalra már a lábai az ölemben, később közelebb ült, hozzám bújt, cirógattam, stb. tehát -feltételezem- TALÁN valamilyen szinten vonzódik hozzám. Reggel haza kísértem, nagy öleléssel elváltunk egymástól.

Azért feltételezem TALÁN -ra csak a vonzalmat, mert nem érzem, hogy érdeklődne felőlem.

Tegnap már rám írt egy hülye ürüggyel, aminek a tárgya egy beszélgetés volt amit egy negyedik ismerősömmel folytattam, akivel összefutottam a helyen.. ő is hallotta a beszélgetést, ebből kérdezett. Megmondom őszintén tetszett ez a kezdés! :) Tehát ebből én megpróbáltam indítani egy beszélgetést, főleg hogy örültem hogy megelőzött azzal, hogy írt. :) De ez a "beszélgetés" facebookon kimerült abban, hogy én kérdeztem ő válaszolt. Egy vissza kérdezés sem volt, hogy "és veled?" vagy "és te?" Nekem az ilyen beszélgetésekhez nincs kedvem, unalmas, időm sincs rá, így hamar le is zártam.

Mindegy, tegnapra megbeszéltük a barátaimmal hogy iszogatunk és jól érezzük magunkat egyikünk tanyáján, jöjjek én is, leszünk vagy 10 -en. Nem szoktam ilyen sűrűn kikapcsolódni, mert sok a munkám, de azért elmentem, ha már hívtak. Arról szó sem volt, hogy a lány megint ott lesz, mert el sem mentem volna. Persze mondanom sem kell, ott volt. Az elején kicsit nehezen nyílt felém ő is és én is, mert nem értettem a facebookon rám írás miértjét, akkor egy pillanatra komolyan vettem a kérdést amit írt akkor, de azóta kitisztult a fejem, nem véletlen volt az... Később mikor már jól érezte magát a csapat (ő nem ivott, max. 1 kicsi pohárral), vicces videókat néztünk, és a kezeim közé borult, átöleltem, úgy néztünk videókat, cirógattam, a nagyon pici kezeivel átölelte az alkaromat, én meg őt, hosszú-hosszú órákig. Én alig vártam hogy vége legyen, mert rohadtul nem éreztem magam jól, az ölelésen kívül... mert beszélgetni megint nem sikerült vele, élőben is kérdezek válaszol a helyzet. Ebben az egészben benne van, hogy túlmondva "beleélem" magam (nyilván nem, nem vagyok naív, meg egyébként sem érdekel az egész annyira), és máshogy gondolom amit ő, de akkor mit ölelget engem, minek kezdeményez beszélgetést ha nem tud beszélgetni? Sok-sok ilyen apró jel és történés van, amivel nem tudok összességében mit kezdeni, csak túl hosszú és felesleges leírni. Ez az egész egy halott ügy részemről.

Egyébként egy tündér. Alacsony, nagyon pici lány, bár csak 18, de kedvelem. Én nem kerestem azóta őt, ő sem engem, szerencsére. Igaz, nagy idő nem telt el azóta.

Én egy nagyon hosszú kapcsolaton vagyok túl. Ismétlem, túl vagyok rajta, jó egyedül. De ezek az ölelések felébresztettek bennem dolgokat, például hogy azért jól esik egy ölelés egy küzdelmes, sikeres, fárasztó nap végén.

Ti mit tennétek? Mert én azon kívül, hogy lapulok mint sz.r a gazban, azon kívül semmit nem teszek. Nem mondom hogy nem szeretnék, mert szeretném megismerni, de mit kezdjek vele, ha nem tud beszélgetni? És az az igazság, hogy ez nem az első ilyen eset ebben az elmúlt pár hónapban. Nem férfi témákról beszélek, nem autókról, nem építkezésről, nem a vállalkozásomról, nem here gyulladásról, nem hülyeségekről, hanem érdeklődök felőle, teljesen általános dolgokról. De mégsem tud beszélgetni. Kaptam már olyan választ a tegnapi csapatból egy személytől, hogy nem tud megnyílni könnyen, meg hogy legalább válaszol. Hát fantasztikusan éreztem magam ilyen válaszok után, bár csak nevettem rajta. :D

Nem vagyok megbolondulva a lányért, simán túl lépek ilyen apróságokon, nem egy mélypont az életemben az biztos, csak érteném.

2017. máj. 28. 13:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Alapban buta,azért nem tud még egy mondatot se kinyögni.De még ahhoz is buta,hogy ha legalább már nem tud,beszéltesse a másikat,és kérdéseket tegyen fel.Agyhalálom lenne az ilyentől.
2017. máj. 28. 14:03
 2/11 anonim ***** válasza:
58%

Nem az az embertípus akit keresel, vagy aki hozzád illik. Sajnos nekem is volt ilyen dolog, hogy alapból a vonzalom meg volt meg jól esett ha ott van velem, de a beszélgetés nem ment és nekem az kulcsfontosságú. Nem hiszem, hogy ő a neked való lány, max vonzódsz hozzá de hosszútávon a kommunikációs különbség vagy az erre tartott igény miatt nem működne. Ez elengedhetetlen egy kapcsolatban számomra, és ahogy látom neked is. Keress hozzád illőt.

25/N

2017. máj. 28. 14:05
 3/11 anonim ***** válasza:
58%

Nehezen nyílik, de ölelget meg a lábadat az öledbe teszi.

Na ez nekem már itt sántít.

Ez ilyen gyerekes játszadozás, én az ilyenekből a helyedben kimaradnék, amit tudsz tenni, ha esetleg érdekel, hogy kérsz tőle egy normális, személyes találkozót aztán ott tiszta vizet öntesz a pohárba, ilyen facebook-os írások nevetségesek ilyen esetekben.

2017. máj. 28. 14:09
 4/11 anonim ***** válasza:

Valóban lehet benne valami, hogy csak nehezen nyílik meg, esetleg visszahúzódóbb, azért nem kérdez. Mondjuk ennek ellentmond, hogy azért viszonylag gyorsan rádhajtott, mármint ami a testi kontaktot illetően.

Ha legközelebb is találkoztok, esetleg ír, nyugodtan kérdezd meg, kíváncsi-e veled kapcsolatban valamire, nyugodtan kérdezzen, ha meg akar ismerni... Hátha kapcsol, hogy neki is kellene érdeklődni. Ha arra sem reagál, akkor meg hagyd, és ha ezek után ismét közelít, tisztázzátok, hogy nem szeretnéd, ha csak szórakozna veled, vagy fordítva.

Ha hiányzik a kommunikáció, érdeklődés, rendes párként úgy sem válna be. :-/

N

2017. máj. 28. 14:13
 5/11 anonim ***** válasza:

Fú, én se szeretem az ilyet, amikor valakinek a lábai hamarabb nyílnak meg, mint ő maga.

Dugd meg jól, ez arra való, aztán ha komoly kapcsolatot szeretnél, akkor keress egy lányt aki értelmes és szeret beszélgetni.

2017. máj. 28. 14:13
 6/11 anonim ***** válasza:

Pfff... Nekem nagyon gyereknek tűnik. Tulajdonképp semmi érdemleges nem történt a bájolgáson és a menőzésen túl. Mármint, volt szó rólatok? Egyáltalán, hogy lehet úgy figyelni a másikra, hogy odaakasztok még egy lányt, miközben a srácot nem is ismerem még? Illetlen, ne haragudj. Jobb lett volna négyszemközt találkoznotok először, vagy ha már így sült el, nem kelletnie magát. Nem akarok rosszindulatúnak tűnni, de nekem mikor hasonlót férfi csinált, otthagytam, mert ez nekem komolytalan és gyerekes.

Azért feltételezem TALÁN -ra csak a vonzalmat, mert nem érzem, hogy érdeklődne felőlem.

Miért érzem azt, hogy ez az egész csak róla szól? Ő hozza a barátnőt, ő beszél valamiről, ő adja a témát, ő ír, ő válaszolgat neked. Hol van az a rész, mikor érdemben foglalkozik veled és te érdekled, mint ember? Vagy hol van az, amikor nem ez az iszonyat "sztárszagú" dolog megy, hogy ő úgymond szerepel neked, te meg vagy a befogadó, aki alkalmazkodik? Nincs valós interakció, te passzív vagy hozzá képest. Vagy azért, mert hagyod, vagy azért, mert beleerőltet, vagy mindkettő.

Lehet, hogy közeledik, de nem érzem az összhangot. Nem érzem azt, hogy ez egy alakuló kapcsolat vagy bármi, hanem hogy van egy fiatal lány, aki egy nála érettebb srácnak produkálja magát. Bármilyen cuki, tartalma és értelme nincs az én szememben. Nekem is volt ilyen srác, tündéri volt, kedves, de úgy elvolt a maga világában, hívott a haverjaival, de ténylegesen szó nem volt rólunk, csak egymásnak borulás és felszínes csevely keretein belül. Ez meg nekem kevés ahhoz, hogy belemenjek vagy egyáltalán komolyan vegyem.

És én sem vagyok egy "cukorbaba", aki ne tudna legalább egy témát feldobni, ami a másikat is érdekli, egyszerűen ki mit akar. Én mélyebb dolgokat akartam és tényleges figyelmet. És azt, hogy kitalálja ő maga is, mi a fene ez az egész. Hát nem így volt. :D Egyrészt lehet, hogy lesz ebből valami és nem mondom, hogy nem érdemes próbálkozni, másrészt meg kifacsarja az embert, hogy folyamat vár valamit, amit a másik csak környékez, mert vagy nem akarja, vagy nem tudja nyújtani. És nem, nem a testiségre gondolok most.

20l

2017. máj. 28. 14:18
 7/11 anonim ***** válasza:
#6-os, jó kis összefoglaló volt ez, öröm olvasni, hogy fiatalon is lehet valakinek ilyen ítélőképessége.
2017. máj. 28. 14:24
 8/11 A kérdező kommentje:
Basszus, ennyi hozzászólást egy ilyen hosszú témára! Nagyon köszönöm mindenkinek! Várom a továbbiakat is mindenképp!
2017. máj. 28. 14:31
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem vagy buta naiv csak még tapasztalatlan, nem teszel semmit de elvárod, hogy a nő beszéljen, lehet ugy van nem tesz erőfeszítést hisz a te részedről sincs sok, vagy nagyon tetszel neki és leblokkol, nekem is volt ilyen hülyeségeket beszéltem és gyerekesen viselkedtem, ami más helyzetben abszolút nem jellemző.
2017. máj. 28. 14:48
 10/11 A kérdező kommentje:

#9 Mit jelent az, hogy nem tettem semmit? Mit kellett volna még tennem? Mi nem volt elég? Milyen erőfeszítést kellett volna még tennem? Őszintén érdekel, így nem tudok mire gondolni... Már csak azért is, mert hosszú órákon keresztül próbáltam beszélgetést fenntartani két alkalommal személyesen, és facebookon is. Nincs szó leblokkolásról, hidd el, nem szorongott, teljesen lazán viselkedett, ahogy én is. De egy picit kezdünk belemélyülni olyanba, amibe szerintem felesleges... bár szívesen válaszolok minden kérdésre.

#10 Nem vagy egyedül. :D

2017. máj. 28. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!