Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Az egész ott kezdődött, hogy cirka 25 éve kibújtam anyám hasából. Sokat veszített velem az emberiség. Gyakran mondják, hogy minden élet értékes, szerintem az enyém fabatkát sem ér.

A sok csalódásnak hála, rossz ember lettem, frusztrált. Váltottam frizut, gyúrtam, többet dolgoztam, hogy ezzel is több pénzem legyen. Próbáltam pozitív lenni. Voltam dilidokiknál is, egysem segített. Az egész mindhiába történt.

Ha felkelek nincs már kedvem megvívni a csatáimat, bár tudom, hogy más nem harcolhat helyettem, de hisz miért harcoljak, ha úgy is pofára esek?

2017. márc. 31. 19:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Mióta tart ezaz állapot?
2017. márc. 31. 19:47
 2/8 A kérdező kommentje:
16 éves korom óta.
2017. márc. 31. 19:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, és akkor most mi a bajod valójában? Szerintem gyúrjál még. :)
2017. márc. 31. 19:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Szóval 9 éve úgy gondolod, hogy semmi értelme sincs az életednek. A munkád, és minden más értelmetlen.

Gyakorlatilag mintha csak egy szerelem menthetne meg téged....

Háát elkeserítelek, mert ez sem jön össze mindenkinek.

ŐSzinte leszek...így ebben a formában tényleg nincs értelme az életednek , ha nincs benne semmi jó, se barátok se rokonok se a munkád se a szórakozás nem elég ahhoz, hogy értelmét lásd az életednek.

Kell találnod egy nőt, még ha nem is ő lesz a nagy szerelmed.

2017. márc. 31. 19:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Nyugizzál, én 34 éve ebben vagyok. Kívülről sikeresnek látszok ugyan, jól keresek, vagányul nézek ki, minden ujjamra jutna pna, ha akarnám. Furcsállják is a barátaim, a családom, mindenki, hogy miért nem élvezem az életet, miért nem utazok, miért nem nyaralok, miért nem kúrom sorra a jobbnál jobb csajokat, vagy miért nem leszek boldog családapa.

De valami rosszul van bedrótozva az agyamban, én is jártam agyturkászhoz, szedtem kibszott antidepresszánsokat, lófszt se ért.

Életemben háromszor voltam igazán, maradéktalanul boldog, és mindháromszor max. pár percig tartott.

Asszem, hogy az egyetlen dolog, ami boldoggá tud tenni, az az igazi, égbe rántó, őrült szerelem, de úgy érzem, már túl kiégett, cinikus és bizalmatlan vagyok ahhoz, hogy ilyet valaha is mégegyszer átéljek.

Úgyhogy már nem is gondolkodok azon, hogyan tovább, nincsenek terveim, se álmaim, csak a dac hajt előre, meg a remény, hogy talán vár még rám 1-2 félig-meddig boldog pillanat az életben, bevettem a Leszarom tablettát, ennyi.

2017. márc. 31. 20:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Minden rendben lesz. Ha hiszed ha nem. Majd emlékezz erre, mikor eljő.

Értékes vagy. Élj, had tapasztaljanak.

2017. márc. 31. 22:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Az élet értelmetlen, neked kell értelmet találni benne, én is ebben az állapotban leledzek mint te, így a könyvek tartanak életbe! 😊
2017. ápr. 1. 07:11
 8/8 BlackSword ***** válasza:
Ha tudtam volna, hogy ennyire teátrális vagy pálinkát ittam volna, nem kávét... Ki ellen harcolsz??? Kivel csatázol??? És legfőképpen miért??? Szedd már magad össze, mert így csak egy pubertás kislánynak tűnsz...
2017. ápr. 1. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!