Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs kivel megbeszélnem. Meghallgatna/segítene esetleg valaki, hogy mit tehetnék, hogyan tovább? 24/Nő
Arról lenne szó, hogy nagyon nehezen engedek magamhoz közel bárkit. A tegnapi napon egy olyan személy próbált közel kerülni hozzám, akit kedvelek is, de végül nagyon rosszul sült el a dolog, megijedtem, eltávolodtam és ezzel nagyon meg is bántottam. Valamiért tartok az intimitástól.
Eléggé tisztázatlan ez a helyzet, szeretném vele megbeszélni, de nem tudom hogyan. Valószínűleg máshogy fogtuk fel mindketten az esetet. Úgy érzem kiábrándult belőlem.
Kicsit bővebb a történet. Ha valaki hajlandó meghallgatni, esetleg tanácsot adni, azt nagyon megköszönöm.
Nos, szivesen segítenék -ha tudok-, de nem sokat tudtam meg a leírásból.
Írnál többet, akár privátban?
Köszönöm, hogy ennyien segíteni akartatok! :)
Sikerült beszélnem valakivel, sőt az említett személlyel is tisztáztam a dolgot. Valóban jobb volt megbeszélni, így el lehet kerülni a félreértéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!