Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, mennyire jön be nektek a Bud Spencer-típusú férfikarakter?
Túlsúlyos, hatalmas pocakkal, nem feltétlenül szakállas, de iszonyatos tekintélyt sugárzó, mély hangú, megfontolt, csak akkor beszél, amikor feltétlenül muszáj, de akkor szó szerint "megremeg bele a föld". Arany szíve van, a nőket tiszteli és mindig a jó cél érdekében teszi, amit tesz. Most a verekedést hagyjuk ki a dologból:)
Bár szinte minden filmjükben az volt, hogy az állandó filmes partnerének, Terence Hillnek jutott a csajozás(talán a Bűnvadászok volt az egyetlen, ahol Bud is csajozott), de vélhetően azért a szakállas hústorony által képviselt karakter is népszerű lehet a nők körében.
Mennyire tetszik nektek a felvázolt férfitípus?
Egyáltalán nem :D A tekintélyt parancsoló személyiség bejön, de a nagydarab pasik nem.
21L
Nekem ez a karakter nagyon hasonlít apukámra, konkrétan a szakállt kivéve stimmel szinte minden, emiatt biztos nem tudnék szexuálisan vonzódni egy ilyen karakterhez, viszont amúgy biztos keresném barátként, ismerősként a társaságát :) szóval párkapcsolati szinten nem, annak ellenére, hogy Bud Spencer filmjein nőttem fel (nem Justinbieberen) és nagyon szerettem :)
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!