Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, hogy reagáltok, ha az utcán sétálva egy férfi a tekintetével vetkőztet titeket?
Tetőtől talpig tüzetesen és gátlástalanul végigmér, mikor szembejön, ha pl. a párotokkal sétáltok kézenfogva, akkor is. Amikor elhaladtatok egymás mellett, utánatok fordul és alaposan szemügyre veszi a "hátulnézetet" is:)
Hogy reagáltok ilyenkor? Felveszitek vele a szemkontaktust vagy kerülitek a tekintetét? Ha tetszik az illető, rámosolyogtok? Van ebben számotokra valami izgató és szexi, vagy inkább lelomboz, hogy "na, már megint egy perverz állat"?
Akivel ez rendszeresen előfordul, terhes számára? Hogy próbál tenni ellene? Vagy inkább élvezi a népszerűséget?
Egyszer a tesómmal sétáltunk, arra lettem figyelmes, hogy folynak a könnyei a nevetéstől, nem értettem mi van. Elmondása alapján, a velük szemben sétáló pár férfitagja túlságosan is végigmért, a barátnője pedig észrevette és jól elpüfölte. Mindezt persze nyilvánosan.
Egyébként nem szoktam figyelni, ki néz.
Volt már ilyen, eléggé zavarba jöttem...
Ilyenkor lesütöm a tekintetem és igyekszem minél távolabb kerülni az illetőtől. Nem bírom az ilyen gátlástalan alakokat. Mármint lehet nézni, de a "gyerekcsinálós" nézés megijeszt. :D
Nem venném észre, a férjem szokta. Olyankor jön is a kakaskodás-szerencsére.
amúgy ha én venném észre, kib-szottul zavarna, mert én se bámulok embereket az utcán, mert nem piac.
Az kifejezetten zavar ha azt látom hogy valaki levetkőztet a szemével ,vsgy egyenesen a mellemet bámulja. Szerintem ez már udvariatlanság. Nyilván az embernek jól esik ha megnézik ,pozitív visszajelzés ,az embernek jobb lesz a kedve egy 5 perc erejéig ,de amikor valaki szinte már tolakodóan bámul vagy perverzül az visszataszítő.
Főleg amikor ilyen nálam sokkal idősebb emberek akik apám de akár nagyapám is legetnének néznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!