Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire járul hozzá ahhoz hogy sok férfi férfiatlan határozatlan hogy nincs apakép ugyanis egyre több nő egyedül nevelni a gyermekét?
Te is olvastad Zimbardo könyvét? Szerintem főleg egy fiú gyermeknek nagy szüksége lenne egy egészséges apaképre, amit az anyjától nem tud megkapni. A szomorú valóság az az, hogy sokszor hiába van válás után láthatás, az apák nem élnek vele... Meg sok férfinek csak nyűg a gyerek, nincs türelmük foglalkozni vele, nők között nevelkedik a kisgyerek emiatt elnőiesedik.
Azért van sok elkényelmesedett anyám asszony katonája férfi, mert még 20 évesen is anya takarít a szobájában. Katonaság sincs, nem tanulnak fegyelmet, önuralmat, koncentrációt, így kilépve az életbe mégis min csodálkozunk, hogy kevés az igazán sikeres férfi?
Van benne logika, és biztos sok pszichológus foglalkozik a témával. Érdemes angolul keresni a témában, biztos vannak cikkek a neten.
De ez téma túlmutat a gyk-s közösség képességein szerintem 😃
Én is egy esetről tudok ahol anyuka nem foglalkozott a gyerekekkel, apa vitte az egész
Na meg sok anya az egyke gyerekét halálra kényezteti, mindentől hisztérikusan óvja, rátelepszik majd a felnőtt férfi mamával marad mert az anya érzelmi függésben tartja. És ez nem csak a fiú sara, sőt igazán nem is ismeri fel a függőséget, hisz ebben nevelkedett... Sokan cikizik a mamahoteles fiúkat, azért azt számításba kell venni, hogy sokkal nehezebb egy szülőt otthagyni, mint kettőt abban a tudatban, hogy a szüleid ott vannak egymásnak bármi történik. Szóval érzelmek is benne vannak rendesen nem csak az anyagiak ilyen esetben.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!