Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mindig egyedül maradok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Igazából nem is kérdés lenne ez.... 1 évnél soha nem tart tovább a párkapcsolatom. És amikor vége, hiába lapozom végig facebookon a chatet.... még szólni sincs kihez... rossz egyedül....2017. máj. 21. 17:28
1/6 anonim válasza:
46 éves vagyok.
15 éve vagyok párkapcsolaton kívül.
Előtte egyetlen, kétéves kapcsolatom volt.
Megsirassalak-e?
2/6 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat én úgy látom, hogy egyre többen vannak így, hogy ha van valakijük akkor csak a párjuk van. Kevés a barát...
3/6 A kérdező kommentje:
:(
rossz hogy első kommentben egyből bántanak....
2017. máj. 21. 17:40
4/6 anonim válasza:
Velem is ez van. Mivel nincsenek barátaim, így ha a kapcsolatnak vége, teljesen egyedül maradok. Ilyenkor szoktam ide feljönni, és ráírogatni mindenkire, hátha akar valaki beszélgetni.
22F
5/6 anonim válasza:
Nem bántottalak, csak éreztetni akartam, hogy a te gondodnál azért egy kicsivel nagyobb volumenűek is akadnak, és azoktól sem dől össze a világ.
6/6 anonim válasza:
Nekem meg egyetlen egy barátnőm volt, az is kb másfél hónapig és még szűz vagyok huszonévesen. Na tessék...
Nehogy azt hidd, hogy neked a világon a legnehezebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!