Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/37 anonim válasza:
Az igen,minimum 80kg,innen indulunk,ez van.
Egy nőnek férfi kell erős és egészséges,izmos,akire benedvesedik a bugyijuk.
2/37 anonim válasza:
3/37 anonim válasza:
70 kg az kevéske egy férfinak, azt az utcán is félrelökik. Ha ilyen vagy akkor kezdj el gyúrni és szedjél mellette tömegnövelőt. Nem káros az egyáltalán, viszont drága.
4/37 anonim válasza:
Én pont 72 kg körül vagyok, és nem, egyáltalán nem érzem magam férfiatlannak és a nőktől sem kaptam ilyen visszajelzést.
5/37 anonim válasza:
Én 1,5 hónappal ezelőtt majdnem másfél mázsa voltam, és nem éreztem magam férfiasabbnak, mint egy 70 kg-os ember. Most mióta eljárok mozogni és fokozatosan javul a tartásom és az alakom, már kezdem jobban érezni magam, de hosszú még az út...
70 kg-osan sincs veled baj, ha izmos vagy mellé és/vagy fitt. Nem a súly dönti el, hanem az alak, az izmosság stb.
6/37 A kérdező kommentje:
Eddig senki sem lökött fel...
2017. máj. 21. 20:33
7/37 anonim válasza:
"azt az utcán is félrelökik" - Ezen jót röhögtem, köszi :D
9/37 A kérdező kommentje:
Izom,persze,de szálkás,nem feszül rajtam semmi,hogy 20 m-ről látszódjon.
2017. máj. 21. 20:35
10/37 anonim válasza:
Nekem már abban sok munkám van, hogy 64 kilós csontkollekcióból 70-72 kiló körülire gyarapodjak (izomban). Már ennyi változás is feltűnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!