Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Ismerkednétek olyan férfival, aki sorozatos tragédiák, betegségek miatt szinte mindenét elvesztette, de kitartóan dolgozik rajta, hogy teljes életet élhessen?
Mi is úgy kezdtük, hogy semmink sem volt, úgyhogy nem lehetetlen ilyen párt találni.
Az más kérdés, hogy mi alapból indultunk a nulláról, mindketten nagycsaládból érkeztünk, a szüleink nem tudtak megtámogatni lakással, pénzzel, taníttatással. Nálad a lelki tényező is kérdés. Mármint hogy mennyire tört meg a múlt és a negatív események.
Ismerkedj fiatalabbakkal. Ők még nem annyira várják el az ilyesmit, de gyakran értékelik a lehetőségek meglétét, meg az ambíciót.
Olyan 20 körül van a váltás a legtöbb nőnél, tapasztalataim szerint. Onnantól már kifejezetten negatív, ha nincs semmid.
Voltam hasonlo helyzetben. Küzdenem kellett az eletemert es mellette majdnem minden mast elveszitettem. A jövömet, a karrieremet lenyegeben a megelhetesemet. Vegül ra kellett jönnöm, hogy igazabol csak az idö ertek es mit kezdesz vele, amig van ra lehetöseged. Szerencsere szüleim es barataim mellettem voltak, különben valoszinüleg teljesen összeomlottam volna.
6 eve voltam ezen a melyponton es akkor ismerkedtem meg egy gyönyörü, kedves, törödö, okos, viccestb. lannyal, akivel azota is együtt vagyunk. Azota ujra talpra alltam, nem csak egeszsegemet tekintve. Jo erzes tudni, hogy kedvesem nem azert van velem, amit elertem, hanem valoban a szemelyisegembe kellett, hogy szeressen, mert semmi mast nem tudtam akkor felmutatni.
Ebben az esetben számít, hogy hány éves vagy és milyen korosztályú lányok érdekelnek. Egy 30 feletti gyermektelen nőnél fontos, hogy legyen állásod és legalább egy saját albérletet ki tudj fizetni. Fontos és értékelhető tulajdonság a kitartás, persze csak akkor, ha van is látszatja. Némely pasi ismerősöm is ilyen kitartó, kísérletezgető típus, mindig csinál valamit de soha nem jön össze nekik semmi, mert túl hülyék az élethez.
Ha fiatalabb vagy, nem jelent gondot szerintem. Én is úgy ismertem meg az akkor 25 éves barátomat, hogy a szüleinél lakott és épp nem dolgozott, viszont láttam benne a kitartást, tetszett az életfelfogása, és mivel még nem terveztem gyereket az elkövetkező minimum 5 évben, ezért egyáltalán nem érdekelt, hogy nincs semmije. Most már van munkája (nem a legjobb) és autója (szintén nem a legújabb), de halad előre és ezt nagyon tudom tisztelni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!