Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti mit tapasztaltok társkeresőn? Könnyű vagy nehéz ott ismerkednetek?
A csajok többségének részéről itt azt fogod olvasni, hogy nehéz, mert majdnem minden srác nyomi a társkeresőn, pedig ők beleadnak ám apait-anyait! :D De a srácok nem frappáns üzeneteket írnak.
De nézzük a tényeket:
"Egy felmérés alapján a nők 87%-a a profilkép alapján dönti el, hogy egyáltalán elolvassa e az üzenetet és a felhasználó adatlapját."
Természetesen a gyk-n egy lány sem ilyen és mind a frappáns üzenetekre gerjed, a kinézet mindenkinél másodlagos! A plafont meg naponta csinálják, mert leszakad.
Hát főként olyan frusztrált okostojások vannak fent, mint aki ide is válaszolgat.
Meg ilyen gyk-szökevények.
Vannak a félrelépők, a perverzek, a nagyon rondák, a nagyon buták.
Elvétve akad egy-egy normális, de az többnyire 120 km-re lakik.
A legtöbb nő pár nap után feladja, és törli magát.
4-nek és 3-nak is sajnos igaza van. Tapsztalatból mondom. Nem 10 nő-nek írtam már, és nem sablonszöveget, de az eredmény elkeserítő. Nem vagyok egy Brad pitt de quasimodo sem. Átlagosnak mondom magam, vannak képeim, egyedül és társasággal, ki van töltve az adatlapom, van bemutatkozó szöveg. Esély=0 eddig.
De el tudom hinni, hogy a nők-nek is elege van már a 15318572 levélből, ami csak egy kérdés, esetleg egy jó nézel ki, dugunk kijelentésből áll.
Ritka szerintem az, akinek esetleg egy randi vagy egy kapcsolat összejön. F.
Hagyjátok már ezt a 79%ost!
Valami feminista nő lehet, olvasni a hozzászólásait majdnem minden kérdésnél, ahol a férfiak vagy nők társkeresési problémáiról van szó.
Mindig bebüfög valami hasonlókat mint itt, a több birka meg szavaz rá, és liheg mint a pincsi kutyák:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!