Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-50-es egyedülálló férfiak, milyen célból ismerkednétek nővel, mire vágytok?
Szerintem 2 okból kereshetnek.
1.Zsebre pacsit játszani!
2.Csabdle csacsit játszani Magyar kártyával. :)
Voltam annyi idős, nem értem a feltételes módot.
Az ember mindig megismer új embereket, férfiakat nőket, aztán alakul valameddig minden ilyen dolog. Rég szar, ha célod van az ismerkedéssel.
Akkoriban egy 10+ éves kapcsolat lett két gyerekkel, de már vége.
Pár éve meg életem legnagyobb szerelme - és nem is lesz vége.
1. Köszi a választ. Egyébként te még nem voltál nős?
2. A kérdés arra vonatkozik, hogy aki 40-50 éves koráig nem házasodott meg, az még tervezi-e vagy pedig kizárólag határozott idejű első sorban szexen alapuló kapcsolatot keres.
4#kérdező. Csak határozott idejű jöhet szóba? Határozatlan idejű nem jó?
idézet: "..kizárólag határozott idejű első sorban..."
Akkor ez határozott idejű szerződéshez kötött? :)) Ez nem házasság? Akkor így kell kötni?
-Üdvözlöm! Kötök önnel egy határozott idejű szerződést 6hónapra vagyis 180 napra. Ami tartalmazza az orált,anált is a hagyományos dugás mellett.
A szerződés a 181.napon már megszűnik.
#5, ha 40-50 között kezdődött egy 10+ éves kapcsolat, aminek már vége (rég)...
Sokkal fiatalabb.
És azelőtt meg volt egy hosszú házasság.
Azt nehezen tudom elképzelni, hogy aki egyedül élt 20-25 évet, az eséllyel kezdene párkapcsolatba, abban az életkorban, amikor már pont elkezd intoleránsabbá vélni a legtöbb ember.
42/F vagyok, milyen célból? Elsősorban ismerkedés, szabadidő eltöltés, szex nem annyira vészesen fontos, nem voltam még házas.
De gyerekes nőre egyáltalán nem vágyok a legutóbbi kapcsolatom miatt, mert képes lennék általánosítani olyan téren, hogy a fiús anyukák nem teljesen komplettek...
Nos, a volt kapcsolatom ilyen volt, és nem a páromból lett elegem, őt szerettem, hanem a kamasz. sz...rrá kényeztetett, pökhendi kölkéből.
De azért biztos vagyok benne, hogy nem minden anyuka ilyen, reménykedek még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!