Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ismerkednétek társkereső oldalakon? -mi a véleményetek, az ilyen ismerkedési formáról?

Én egy kedves lányt ismertem meg eddig, nagyon jkat beszélgettünk, de az élet más területein nem illettünk egymáshoz. Ez van.
Az gáz, hogy az egész a nők kiszolgálására és a férfiak lehúzására megy, erre készülj fel.

Szeretek neten ismerkedni, de nem vagyok oda a társkeresőként, ezért nem is regisztráltam egyre sem. Egyszerűen nem érné meg kitöltögetni az adatlapot, regisztrálni, nézegetni másokat. A Tinder más, ott csak jobbra vagy balra kell húzni, azt használom, meg néha az Anotalkot, és itt is nyitott vagyok, ha valakinek szimpatikus a véleménye. Sőt, Facebookon is ismerkedtem már, de abból csak barátság lett végül. Az online ismerkedést jónak tartom, de ezek a kifejezett társkeresők szerintem nem nekem valóak.
22/F

Nem mondanám magam csúnyának, ki van töltve az adatlapom, élő vagyok fizetve, és komolyan írom, ezer levél után jön egy elutasító válaszlevél! Tiszta gáz!
Több esélyed van az utcán...
F.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!