Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rendes pasi, de valami kiválto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendes pasi, de valami kiváltotta a masszív undort belőlem? Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Ismerkedem egy pasival. Totál szimpatikus, meg rendes, de szó esett a korábbi nemiéletről, és vagy 50 nővel szexelt. Engem ez sokkolt, és gusztustalannak találom. Totál lesokkolt a dolog, és hiába láttam vonzónak korábban, most iszonyatosan kiábrándultam belőle.
2017. máj. 24. 18:44
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
30. Vegyel vissza az arcodbol, te luzer, Futyizorejes, antifeminista kis gyik!!
2017. máj. 25. 18:07
 32/37 anonim ***** válasza:
Benned is jártak már 50-en?
2017. máj. 25. 18:29
 33/37 anonim ***** válasza:

Azért égett be, mert a cikk pont az ellenkezőjét bizonyítja be annak, amit ő szeretett volna.

Öngól.

2017. máj. 25. 20:44
 34/37 anonim ***** válasza:

A cikk csak azt bizonyítja, hogy akinek nem volt senkije házasságig, az túl gyáva elválni és inkább benne marad egy rossz kapcsolatban, tudva, hogy ő úgysem kell senki másnak. Semmi más nem jön ki nekem ebből a cikkből.

Emellett én is azt mondom, hogy életkorfüggő, hogy sok-e az 50 partner, mindegy nő vagy férfi. Ha huszonegy-két éves úgy jobb vigyázni, nem sok jót jelent.

2017. máj. 25. 21:35
 35/37 anonim ***** válasza:

Szerintem meg baromira sok az 50 partner még 50 évesen is. 50 partnere egy tenyészbikának sincs a 10 éves pályafutása alatt a tehenészetben. Számomra maximum pár darab az ami normális. Mondjuk 30 éves korra 5 darab. Ebbe belefér három komolyabb több éves kapcsolat meg két numera. 50 b+ 50 Kinek normális az 50? Milyen világ ez pff. Nemrég regisztráltam, de lépek is innen gyorsan.

Egyébként a linkelt kutatás is 10 darabig részletezi a partnerek számát utána már csak 10+ ot írnak.

2017. máj. 25. 22:16
 36/37 anonim válasza:
Tök mindegy mivel érte el az undort nálad. Ha így érzel, akkor kuka. Ha 50 nő, ha orrtúrás, ha lábszag, de megutáltad.
2017. júl. 23. 02:01
 37/37 anonim ***** válasza:

Olvasgattam a válaszokat, jól elvitatkoznak a semmin.

Minden embernek meg van a saját értékrendje, érzésvilága.

Kérdezőből undort váltott ki, kész ennyi. Ezek nem megváltoztatható dolgok az emberben. Mindegy, hogy hazudott, valós a szám, utálatot váltott ki. Innentől tovább kell lépni. Még is, mit akarna egy olyan embertől, akire utálattal néz?

2017. júl. 23. 06:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!