Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, bejönnek nektek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, bejönnek nektek a félénk pasik?

Figyelt kérdés

2017. máj. 23. 16:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Kifejtenéd, mennyire félénk és ez miben nyilvánul meg?

Így részletek nélkül azt tudom mondani, hogy nekem nem igazán jönnek be a félénk pasik, de mondjuk ha valaki visszafogott, az okés. De nekem fontos, hogy egy férfi határozott kiállású, magabiztos legyen.

2017. máj. 23. 16:14
 2/3 A kérdező kommentje:

Némileg feszült vagyok, ha kommunikálok, nem vagyok túlságosan közvetlen. De amúgy már nem vagyok annyira félénk, mint korábban voltam.

Én ezt általánosságban is kérdezem, nem csak magamra vonatkoztatva.

2017. máj. 23. 16:18
 3/3 anonim ***** válasza:
A vadász-típusú nőknek lehet, hogy igen. Bár ehhez női agy és gondolkodás szükséges, de már többször hallottam, hogy egy félénk pasi alfahímnek tűnt a szemükben, pont azáltal, hogy nem loholt folyton utánuk, hanem kimérten figyelte az eseményeket a sarokból/távolból. Szóval ezt a tulajdonságot te megítélheted negatívumként, de a nőknek simán pozitívumként jöhet le.
2017. máj. 23. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!