Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rendes pasi, de valami kiválto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendes pasi, de valami kiváltotta a masszív undort belőlem? Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Ismerkedem egy pasival. Totál szimpatikus, meg rendes, de szó esett a korábbi nemiéletről, és vagy 50 nővel szexelt. Engem ez sokkolt, és gusztustalannak találom. Totál lesokkolt a dolog, és hiába láttam vonzónak korábban, most iszonyatosan kiábrándultam belőle.
2017. máj. 24. 18:44
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
96%
Lehet, hogy csak vetít neked, elő akarja adni, hogy ő korábban mekkora casanova volt. Ne dőlj be neki, ez csak aféle férfiúi nagyzolás, a fele sem igaz. Valószínűleg nem olyan rendes pasi, mint amilyennek tűnik - jó, hogy téged sem ejtettek a fejedre, már most kiszúrtad a turpisságot.
2017. máj. 24. 18:47
 2/37 anonim ***** válasza:
100%
persze, 50...
2017. máj. 24. 18:52
 3/37 anonim ***** válasza:
hallgass az érzéseidre. kicsit találkozz még vele. és nézd meg mit vált ki belőled.
2017. máj. 24. 18:57
 4/37 Interferencia ***** válasza:
96%
És amúgy kb. hol a határ, amennyitől már undorító?
2017. máj. 24. 18:57
 5/37 anonim ***** válasza:
56%
Az én barátom is azt mondta, hogy előttem volt a kiélős korszaka vagy 8 évig és akkor majdnem napi rendszerességgel vitte haza a nőket. Elég gusztustalan és taszító is a számomra.
2017. máj. 24. 18:58
 6/37 anonim ***** válasza:
92%

Mi a kérdés? Aki bármiért nem jön be, azzal nem jövök össze.

Lényegtelen, duma, vagy valós. Undorodsz tőle, akkor mit akarsz vele?

2017. máj. 24. 19:01
 7/37 anonim ***** válasza:
91%
50 az jó esetben 13 lesz. Maximum. Azért kérdezd meg, hogy óvszert használt-e? A legtöbb ilyen faszi nem használ gumit sajnos.
2017. máj. 24. 19:08
 8/37 anonim ***** válasza:
70%
Ezeket nevezik himk-rvaknak, ferfiben is ugyanolyan taszito, mint noben. Sokan undorodnak toluk, nem vagy ezzel egyedul.
2017. máj. 24. 19:10
 9/37 anonim ***** válasza:
70%
Am 50 nem olyan durva, attól is függ hogy hány éves. Tegyük fel 35 éves a pasi és 15 éves korától szexel vagyis 20 év alatt fektetett le 50 nőt, ha évre lebontjuk akkor az 2,5 nő/év:D De nézzük akkor úgy hogy volt olyan év mikor csak 1-el volt kapcsolatban, de volt olyan mikor 5-el mert nem volt senkije. Szóval ha belegondolsz ez nem sok. Ha azt mondta volna hogy 100 nővel volt és csak 25 éves akkor jobban megértenélek.
2017. máj. 24. 19:13
 10/37 anonim ***** válasza:
60%
50 nem sok? szerintem ennyi nevet sem lehet már megjegyezni.
2017. máj. 24. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!