Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rendes pasi, de valami kiválto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendes pasi, de valami kiváltotta a masszív undort belőlem? Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Ismerkedem egy pasival. Totál szimpatikus, meg rendes, de szó esett a korábbi nemiéletről, és vagy 50 nővel szexelt. Engem ez sokkolt, és gusztustalannak találom. Totál lesokkolt a dolog, és hiába láttam vonzónak korábban, most iszonyatosan kiábrándultam belőle.
2017. máj. 24. 18:44
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Ezeket a törzsi szokásokat meg ne keverd ide. Van olyan törzs ahol körülmetélik a nőket, van ahol pengével darabolják össze a srácokat, hogy a hegektől olyanok legyenek mint egy krokodil, másutt meg a nők nyakát nyújtják meg a köré rakott gyűrűkkel. Ettől még nem lesz a város gyöngye az a nő akin 50-en átmentek. Rïbanca hamarabb.
2017. máj. 25. 11:34
 22/37 anonim ***** válasza:

Tessék, egy kis tanulnivaló femináciknak:

[link]

2017. máj. 25. 11:53
 23/37 anonim ***** válasza:

Jaj, olyan buta vagy, semmilyen logikai belátásod sincs, amiket ideírtál nem vonatkoznak a témához.

Csak azt nem értem, hogy látod a kérdésben, hogy a nők is undorodnak olyan embertől, aki 50 nővel volt már, ez hogy bizonyítja az álláspontodat?

2017. máj. 25. 12:38
 24/37 anonim ***** válasza:
77%
Egyébként jó, hogy nem Kövér Lászlót linkeltél be forrásnak. Ha én most néhány gender kutatást linkelnék, gondolom azt meg te nem nyitnád meg. Ennyi.
2017. máj. 25. 12:39
 25/37 anonim ***** válasza:

Sztem nőnek sem sok az 50 ha szintén kb 35 éves koráig vagy még tovább egyedül van. Csak annyi a különbség hogy a legtöbb nő családot akar (hamarabb mint a pasik) és már 30 éves korukra férjhez mennek, sokan addigra meg is szülik az első babát. Ha pedig 30 évesen már benne van valaki a családalapításban akkor feltehetően már évek óta együtt van a párjával, tehát kb 25 éves korától egy pasival van. Nem mindegy hogy az 50 partner 10 évre vagy 20 évre osztódik le. Azért írtam a pasira is azt hogy ha úgy 35 éves akkor nem olyan durva.

2017. máj. 25. 14:48
 26/37 anonim ***** válasza:

Feminácizhatsz, de te vagy az, aki szabályozni akarsz egy tőled független emberi lényt az idióta elvárásaid alapján. Ilyen mentalitással max. egy 50 éves Mariska nénit fogsz ki magadnak, aki majd bólogat a hülyeségedre.

A linkedet meg úgysem nyitja meg senki.

2017. máj. 25. 14:58
 27/37 anonim ***** válasza:
Én megnyitottam a linkjét és át is futottam a dolgokat. Lehet abban valami amiről ez a kutatás szól. Egyébként ezek nem az ő idióta elvárásai. A kérdezőnek sem tetszik, hogy a partnere sokakkal volt. De csinálj egy kutatást. Ismerkedj férfiakkal és mond meg nekik, hogy 50-70-90 férfival voltál már és nézd meg mennyire fog nekik tetszeni.
2017. máj. 25. 15:44
 28/37 anonim ***** válasza:
Bár sok férfi azt fogja mondani, hogy nem zavarja, hogy 80-an mentek rajtad keresztül, de valójában mocskosul rbinek fog nézni. Mindössze azért fogják azt mondani páran, hogy nem zavarja őket, hogy hátha ők is ürithetnek egyet benned. Még mindig olcsóbb megmondani, hogy nem zavarja mint a rosszlányokon elkölteni tízezreket, ha dughatnékja van. Tesco gazdaságos ingyen prosti. Mármint nem te, hanem az ilyen sokat dugott csajok.
2017. máj. 25. 15:50
 29/37 anonim ***** válasza:

És abban mi a férfi logika, hogy a férfi igényeket kielégítő nőket (prostikat) nézitek le és tartjátok a társadalom söpredékének? Mint mondtam rengeteg törzs van, ahol vannak prostik, sőt férfi prostik is, de ott legalább nem nézik le őket, hanem csak egy szerepben vannak, és hogyha kilépnek a szerepből, akkor tiszta lappal kezdhetnek új életet.

Persze a prostitúció felszámolásához egy ujjatokat sem mozdítanátok, mert azért mégis jó dugni.

Egyébként a linkkel pedig csak beégette magát, mert csak a címet olvasta el. :D A publikáció (ami tudománytalan, mert még a minta nagyságát sem írták le) végén ki lett jelentve, hogy van egy harmadik háttérváltozó is, ami pedig a vallásosság. Ki az, aki napjainkban nem szexel házasság előtt? Hát a bigott vallásosak, akik elválni sem fognak, mert az halálos bűn! Ezért van együttjárás a szüzesség és a válás között. :O Még grafikon is van róla. A másik dolog pedig az, hogy ez a statisztikai különbség csak a kétezres évek beli házasságoknál jött ki. Tehát pl. a 90' években, a házasságuk előtt 50 partnerrel rendelkező nők és a szüzek között nem volt különbség a későbbi házasság sikerességében.

Jól beégett ez a barom, hogy még azt se olvassa el, amit belinkelt.

2017. máj. 25. 16:32
 30/37 anonim ***** válasza:

Nem értem miért égett volna be. Viszont te fikázod közben meg ott van a minta nagysága minden oszlop alján.

De nyugodj meg és inkább keress valakit, hogy minél hamarabb meglegyen az ötvened mint a törzsben a közös luknak akit körbeadnak az esőtánc után.

2017. máj. 25. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!