Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rendes pasi, de valami kiválto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendes pasi, de valami kiváltotta a masszív undort belőlem? Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Ismerkedem egy pasival. Totál szimpatikus, meg rendes, de szó esett a korábbi nemiéletről, és vagy 50 nővel szexelt. Engem ez sokkolt, és gusztustalannak találom. Totál lesokkolt a dolog, és hiába láttam vonzónak korábban, most iszonyatosan kiábrándultam belőle.
2017. máj. 24. 18:44
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
64%

"Am 50 nem olyan durva, attól is függ hogy hány éves."

Akkor szerinted egy nőnek sem sok az 50?

2017. máj. 24. 20:34
 12/37 anonim ***** válasza:
85%

Átérzem.

Nekem is tetszett egy srác, és hát nem nézett ki szűznek, de amikor megtudtam, hogy a fél város lyukában volt már eléggé megundorodtam tőle. Főleg, hogy egy kisvárosban élek és még látásból is ismertem a csajokat és volt közöttük ribizli is.

Az ilyen férfiaknak nincs tartásuk, ösztönlények.

2017. máj. 24. 20:41
 13/37 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az az 50 egy saccolás volt. Ha 30-at megfektetett akkor azt is lehet 50-re saccolni, nem biztos, hogy minden buliból hazavitt csajt annyira számontart. Ha belegondolok, hogy néhány haverom 20 éves korára tizenpár lánnyal volt akkor egy 30 évesnél a 30-40 az nem egy nagy szám. Jó, petsze vannak srácok 20 évesen nulla csajjal is vagy hárommal, de vannak ettől kapósabb srácok is. Lehet, hogy a kérdésben szereplő épp egy ilyen.
2017. máj. 25. 00:19
 14/37 anonim ***** válasza:

Ha van egy kis sütnivalója és meg akarja szerezni ezt a lányt akkor kétlem, hogy fellengzésből majd pont a megdugott csajok számát fogja nagyzolni. Vagy tényleg sok volt és őszinte vagy még több volt és az ötven is mérsékelt szám. De, hogy valaki ezt felfelé kamuzza ráadásul nőnek és nem a kocsmában a haveroknak azt nagyon kétlem.

Kaszinóban elszórt pénzt és az elszívott füves cigik számát is lefelé szokták kerekíteni, nem hogy a felpróbált csajok számát egy randin.

F

2017. máj. 25. 00:29
 15/37 anonim ***** válasza:
48%
A redpill fos tan szerint sok szexualis kapcsolatot kell hazudni a kiszemelt nonek, ugyanis ettol leszel alfakan, es ettol fog nedvesedni a bugyija.
2017. máj. 25. 00:33
 16/37 anonim ***** válasza:
0%

De, egy nőnek sok. Lehet nyígni, hogy kettős mérce.

Épp csak mivel egészen máshogy működik a két nem, így ami az egyiknél pozitívumnak számít, az a másiknál negatívum lesz. És vice versa.

2017. máj. 25. 00:57
 17/37 anonim ***** válasza:
48%

"Épp csak mivel egészen máshogy működik a két nem, így ami az egyiknél pozitívumnak számít, az a másiknál negatívum lesz. És vice versa."

Na mesélj, te kis pszichológus, hogy működik a két nem? Az attitűdök, szerepek konstrukciók, vagy szerinted biológiailag beléd van kódolva, hogy lenézz egy nőt, mert 50 szexpartnere volt? Ha megtalálod a gént, akkor szólj, addig menj szépen a puára butulni.

2017. máj. 25. 02:27
 18/37 anonim ***** válasza:

Én génekről nem tudok beszélni, de az oltár elé egy hétköznapi értékrendű férfi nem nagyon akar kísérni egy 50 partneres nőt. Egy férfinak, ha sok partnere volt az nem kelt túl nagy visszhangot, de egy nő esetében röpködnek a testi foglalkozásra utaló kifejezések.

Vagy ha az alacsony számokat nézzük is ez van. Ha egy nő még szűz az érték. Vannak emberek és példák amikor valaki milliókat fizet, csak elvegye a szüzességét egy ilyen lánynak. Egy férfi szüzessége vagy tapasztalatlansága mikor volt pozitív töltetű? Körülbelül soha. Néhány lány főleg, ha szűz akkor örül, hogy együtt veszti el a barátjával, de körülbelül ennyi. Még itt is sok nő inkább tapasztalt srácot akar elsőhöz, hogy nehogy fájjon.

Szóval nagyon is meg van különböztetve nemenként, hogy az egyénnek hány partnere volt.

2017. máj. 25. 08:25
 19/37 anonim ***** válasza:

"Szóval nagyon is meg van különböztetve nemenként, hogy az egyénnek hány partnere volt."

Jaj, annyira nem érted, hogy miről beszélek. Senki se mondta, hogy a mai társadalomban nem van különböztetve. De ez csak egy konstukció, és ez a lényeg. De, ha nem értesz a gének nyelvén, akkor olvass antropológiát, rengeteg olyan törzs van, ahol egyáltalán nem számít, ha egy nő szűz, nem nézik le azért, met 50 partnerrel volt szexkapcsolata (sőt), a nő lehet többférjű, ls egymás között is házasodhatnak a nők. Mivel bizonyítod, hogy a mi "nyugati" társadalmunknak van igaza és le kell nézni egy nőt azért, mert 50 férfival volt?

2017. máj. 25. 11:21
 20/37 anonim ***** válasza:

Te jöttél elő ezzel az egésszel. Tehát mondok neked valamit.

Bizonyítsd te be, hogy neked van igazad és a fériaknak meg fel kellene tudni nézni egy nőre akin 50-en 100-an átmentek már. Mert, ha egy férfi egy nőt komolyan vesz akkor annak a női mivoltára fel is néz. Keress olyan férfiakat akik fel tudnak nézni egy majdnem prostituált karrierjére.

2017. máj. 25. 11:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!