Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a butaságot ki találta ki, hogy azok a férfiak tovább élnek, akik párkapcsolatban vannak, vagy házasok? Ez szerintem sok tucat tapasztalatból mondva, nem így van.
Ha azt hoznák ki, ami neked tetszik, téged igazol akkor pedig az "igazság maga", nemdebár?
Tipikus felfogás, sok helyen láttam már.
Ha egy felmérés vagy statisztika nem igazol minket, akkor "XY megrendelésére készült", "Csak azt hisszük el amit magunk hamisítunk", ha viszont minket igazol akkor az a "szentírás, az IGAZSÁG csupa nagybetűvel" stb.)
"már 20 éve nem él a felesége"
Kérdésedben
" akik 80 plusz évesek, sose volt párjuk"
Akkor, hogy is van ez? :D
Amúgy is gyenge a példa, az öreg alkeszek kedvence ez mikor azzal példálóznak, hogy "bezzeg ükapám is kilencvenhat volt és minden nap ivott!!!" (az szemérmesen kimarad, hogy tízszer annyit dolgozott...)
De akkor arra sincs, hogy annak jobb, aki örökké egyedül van. Csak azért, mert Károly bácsit még nem vitte el májzsugor, nem lesz igazság. Nagybátyámnak tényleg nem volt senkije (0 barátnő vagy kapcsolat) és mégis elhunyt 52 évesen.
Nincs szabály erre, az egészség sok dolog függvénye.
De addig is fontos, hogy hogyan él az ember, hogyan érzi magát?
Szerintem a fokozatok:
1.Legrosszabb: Rossz kapcsolat, rossz házasság.
2.Középszint: Magány
3.Legjobb: Jó kapcsolat, szeretetben élni.
te annyira csőlátó vagy. Összehasonlítasz egy Karcsi bácsit meg néhány rokonodat 100 év alatt feljegyzett, 10 milliárd embert számláló statisztikával és azt hiszed, hogy okos vagy?
Inkább szerezz egy barátnőt, akkor nem unatkoznál ennyire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!