Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezt a butaságot ki találta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a butaságot ki találta ki, hogy azok a férfiak tovább élnek, akik párkapcsolatban vannak, vagy házasok? Ez szerintem sok tucat tapasztalatból mondva, nem így van.

Figyelt kérdés
Én 30-as vagyok, évek óta nincs senkim. De így egészségesebb vagyok, mint valaha. Nincs stressz, megfelelési kényszer, sorolhatnám, ami akkor van, ha van párom. Az sírba tenne. Sőt, rengeteg idős ember ismerek, akik 80 plusz évesek, sose volt párjuk. Még a legtöbb házas ismerős, akik magas végezettségűek voltak, már 55-65 éves koruk között meghaltak, a sok stressz miatt. Hogy lakást építtessenek a gyereküknek, az asszony szeszélyeit kielégítsék, stb. Több közöttük az alkoholista is, mint azok között, akik szinglik. Mert a szinglik mág 50 körül is jobban odafigyelnek magukra. Nem növesztenek általánosságban pókhasat, stb. Nem viszi őket a megfelelési kényszer a sírba. Az pedig butaság, hogy gyakrabban mennek szűrővizsgálatra azok a férfiak az asszony noszogatására, akik házasok. Nem ez dönt.
2017. máj. 23. 12:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Ha azt hoznák ki, ami neked tetszik, téged igazol akkor pedig az "igazság maga", nemdebár?

Tipikus felfogás, sok helyen láttam már.

Ha egy felmérés vagy statisztika nem igazol minket, akkor "XY megrendelésére készült", "Csak azt hisszük el amit magunk hamisítunk", ha viszont minket igazol akkor az a "szentírás, az IGAZSÁG csupa nagybetűvel" stb.)

2017. máj. 23. 15:38
 22/29 A kérdező kommentje:
Magyarán szólva semmire nincs garancia. Szerintem ez örökletes, kódolástól függ (nem párkapcsolat, házasság), ki eddig él, vagy pusztán csak meg van írva a nagykönyvben, hogy te eddig fogsz élni akár házasságban, akár nem abban.
2017. máj. 23. 15:41
 23/29 anonim ***** válasza:

"már 20 éve nem él a felesége"

Kérdésedben

" akik 80 plusz évesek, sose volt párjuk"

Akkor, hogy is van ez? :D

Amúgy is gyenge a példa, az öreg alkeszek kedvence ez mikor azzal példálóznak, hogy "bezzeg ükapám is kilencvenhat volt és minden nap ivott!!!" (az szemérmesen kimarad, hogy tízszer annyit dolgozott...)

2017. máj. 23. 15:41
 24/29 A kérdező kommentje:
Mint ahogy kapásból 3 ismerőst tudok mondani, aki házas (jó házasság), 30 as korosztály, de leukémiás és pár éve vagy hónapja van csak hátra. Tehát nincs aranyszabály.
2017. máj. 23. 15:43
 25/29 anonim ***** válasza:

De akkor arra sincs, hogy annak jobb, aki örökké egyedül van. Csak azért, mert Károly bácsit még nem vitte el májzsugor, nem lesz igazság. Nagybátyámnak tényleg nem volt senkije (0 barátnő vagy kapcsolat) és mégis elhunyt 52 évesen.

Nincs szabály erre, az egészség sok dolog függvénye.

De addig is fontos, hogy hogyan él az ember, hogyan érzi magát?

Szerintem a fokozatok:

1.Legrosszabb: Rossz kapcsolat, rossz házasság.

2.Középszint: Magány

3.Legjobb: Jó kapcsolat, szeretetben élni.

2017. máj. 23. 15:47
 26/29 anonim ***** válasza:

te annyira csőlátó vagy. Összehasonlítasz egy Karcsi bácsit meg néhány rokonodat 100 év alatt feljegyzett, 10 milliárd embert számláló statisztikával és azt hiszed, hogy okos vagy?

Inkább szerezz egy barátnőt, akkor nem unatkoznál ennyire

2017. máj. 23. 15:51
 27/29 A kérdező kommentje:
Vagy dolgozzak többet, mert a munka erősebbé, kitartóbbá tesz, megedz és lehet tovább fogok élni.
2017. máj. 23. 15:54
 28/29 anonim ***** válasza:
9-es. 4-es vagyok. Igazad van de mégsem.Ha mindennek olyan oka lenne,akkor cukormázas lenne az élet. Abba gondolj bele hogy nem feltétlenül az idős csak a hibás. Lehet hogy csak a gyereke vagy az unoka a se gg. Mert ilyenből is elég sok van,és ez az idősre konkrétan oktalan.
2017. máj. 23. 16:09
 29/29 Sunshinedoll ***** válasza:

The American Journal of Public Health mindenképp :D

[link]

2017. máj. 23. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!