Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezt a butaságot ki találta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a butaságot ki találta ki, hogy azok a férfiak tovább élnek, akik párkapcsolatban vannak, vagy házasok? Ez szerintem sok tucat tapasztalatból mondva, nem így van.

Figyelt kérdés
Én 30-as vagyok, évek óta nincs senkim. De így egészségesebb vagyok, mint valaha. Nincs stressz, megfelelési kényszer, sorolhatnám, ami akkor van, ha van párom. Az sírba tenne. Sőt, rengeteg idős ember ismerek, akik 80 plusz évesek, sose volt párjuk. Még a legtöbb házas ismerős, akik magas végezettségűek voltak, már 55-65 éves koruk között meghaltak, a sok stressz miatt. Hogy lakást építtessenek a gyereküknek, az asszony szeszélyeit kielégítsék, stb. Több közöttük az alkoholista is, mint azok között, akik szinglik. Mert a szinglik mág 50 körül is jobban odafigyelnek magukra. Nem növesztenek általánosságban pókhasat, stb. Nem viszi őket a megfelelési kényszer a sírba. Az pedig butaság, hogy gyakrabban mennek szűrővizsgálatra azok a férfiak az asszony noszogatására, akik házasok. Nem ez dönt.
2017. máj. 23. 12:03
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Ezek többsége fénykorában kőproli volt, gondolom "szépen" nevelték a gyerekeiket, jó mentalitást tanulhattak el tőle a lurkók. Nem kell bedőlni a proli öregek önsajnáltatásának, többségük nem lehet büszke a fénykorára.

Aki pedig normális volt (nagyszüleim), ők nem is maradtak magukra. Igaz ez nem "kétnapos" foglalkozás eredménye.

Úgy naná, hogy le vannak ejtve az adott öregek, ha ezek közül valamelyik igaz volt rájuk:

- súlyos szenvedélybetegség

- gyerekverés, házastársverés

- gyereket kidobni "nomádba" szünidő alatt

- tévébámulás 0-24 H-V

- kőproli mentalitás harsogása otthon

2017. máj. 23. 13:21
 12/29 anonim ***** válasza:
Nem butaság...egy JÓ párkapcsolat sok nevetést, oxitocint ad, biztonságot, önbizalmat, stressz- levezetést stb. Plusz s férfiakra oda tud figyelni a párjuk( már ha olyan), az meg életet menthet...nem mondom, hogy nem jár " bonyodalmakkal" egy párkapcsolat, de én meg olyan cikket olvastam, hogy a jó minőségű párkapcsolatban élők tovább maradnak egészségesek...én inkább ebben hiszek.
2017. máj. 23. 13:22
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek az tesz legjobbat,amitől valóban jól érzi magàt.
2017. máj. 23. 13:41
 14/29 anonim ***** válasza:

A rendszeres, jó minőségű szeretkezés, fél egészség:)

Több évtizedes házasság után sem emlékszem megfelelési kényszerre, stresszelésre, amiket te itt emlegetsz. Fordítva van. A stresszes helyzetet egy jó szeretkezés elsöpri.

Mondjuk, még egyedül voltam, akkor sem stresszeltem. Inkább, nagy ívben ejtettem mindenre. Egyedül maradok, valószínű, már rég föld alatt pihenek.

2017. máj. 23. 14:01
 15/29 anonim ***** válasza:

Biztos többet értesz hozzá mint az a tíz millió statisztikus aki fogja egyszerűen a halálozási adatokat és összeveti a kapcsolati adatokkal.

De szerintem próbálkozz a Nobel díjjal, mert lehet rájöttél valamire, csak azért, mert te még nem találtál egy olyan párt, aki mellett szeretnél minden egyes nap felébredni és aki nélkül szürkének tűnik minden egyes perced.

2017. máj. 23. 14:23
 16/29 anonim ***** válasza:
Tovább élnek, de jobban várják a halált.
2017. máj. 23. 14:29
 17/29 anonim ***** válasza:

Pontosan ahogy a #13-as írja.

Olyan szempontból igaza van a kérdezőnek, hogy butaság ezt minden férfire egységesen kijelenteni, hogy jót tesz neki a házas élet. Biztosan vannak olyanok akik szeretnek egyedül lenni, nincs szükségük valakire mellettük. De vannak olyanok is, akik megőrülnének ha nem lenne párjuk. Kinek mi..

De ilyenek hogy "egészségesebben él ha házas" vagy "noszogatásra megy el orvoshoz" elég erőltetett érveknek hangzanak. Ez személy függő, nem feleség.

2017. máj. 23. 14:31
 18/29 anonim ***** válasza:
Ez kivételesen nem kitaláció, hanem a KSH adatai.
2017. máj. 23. 14:36
 19/29 A kérdező kommentje:

A rendszeres, jó minőségű szeretkezés, fél egészség:)

Szóval prosti minden héten 2 szer? :) Ksh. Az minden, csak nem a valóság.

2017. máj. 23. 15:34
 20/29 A kérdező kommentje:
Én csak azt tudom, hogy az iszákos Karcsi bácsi napi 1 liter pálinka után (már 20 éve nem él a felesége) is kicsattanó állapotban van 81 évesen, még édesapám 45 évesen (rendőrtiszt volt), keresztapám 58 évesen (Nato vegyvédelmi főtiszt), unokatesóm párjának az apja 59 évesen (osztályvezető főorvos) halt meg.
2017. máj. 23. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!