Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar ez a nő?
Van egy három évvel idősebb nő az életemben, de elég komplikált a helyzet. A nőnek van egy 6 éves kapcsolata, ami - elmondása szerint - a végét járja. Naponta ír, hív, ha olyan kedve van, de előfordul, hogy több napra felszívódik. Ilyenkor mindig azzal talál meg, hogy én tűntem el és miért nem kerestem?! (leginkább a chatre gondol, mert hívni nem szabad az esti órákban, hátha átmegy hozzá a pasija). Az ölelés és a simogatások azok mennek, ha tudunk személyesen találkozni, de többnyire ezek elmaradnak a munkánk, illetve egyéb elfoglaltságok miatt. Ha sokat írok, akkor is csak annyit ír, amennyit gondol, ha pedig nem írok, akkor úgy könyveli el, hogy nem akarok tőle semmit. Az az elmélete, ha igazán kellene nekem, akkor elvenném Őt a mostani pasijától - akit felkészített az életre. Ugyanakkor hangsúlyozta azt is, hogy velem lehet kiegyensúlyozott és boldog élete lenne, de nagyon csóró körülmények között tengődnénk, míg a mostani férfival anyagi biztonságot megkapja (mert szerinte sokkal többet keres, mint én), viszont érzelmileg semmibe veszi.
Mivel nem tudja mennyit keresek és nem akarom, hogy csak az anyagiak miatt döntsön mellettem, ezt nem fogom elárulni neki. Nagyon tetszik, mert mutatós nőről van szó, de ezzel szerintem tisztában is van és tudja is használni a bájait. Várja a pozitív megerősítéseket, amiket tőlem megkapja.
Nem igazán értem a szitut...
Én is úgy veszem észre, hogy inkább nektek van igazatok. Előfordult már, hogy öngyilkossággal fenyegetőzött, hogy ne maradjon egyedül, máskor pedig szenvedélyesen ölel, simogat. Szóval olyan, mintha húzd meg-ereszd el játékot erőltetne rám. Mivel nagyon tetszik, érthető, hogy mi szól mellette, ugyanakkor tényleg olyan is tud lenni, hogy totál kimeríti lelkileg az embert. Ilyenkor viszont elkeseredek, mert bár voltak hosszú, tartós kapcsolataim úgy fest, hogy egyre betegebb a társadalmunk, az értelmes, kedves csajok ezek szerint foglaltak (vagy nincsenek), miközben egyre groteszkebb képet fest a jelenkor. Anyagias nők több pasiból szedik össze amire szükségük van (egyiktől a lelki törődés, a másiktól az anyagi biztonság, a harmadiktól a szex). Ennyire beteg a társadalom? Mert ha a pasikra azt a bélyeget sütik, hogy számukra a jó testű nők az etalonok, akkor még mindig "csak" egy dolognak kell megfelelniük, míg nekünk pasiknak: anyagi, érzelmi, erkölcsi, szellemi, lelki, külső... és folytathatnám.
Mellesleg megjegyzem, mielőtt felgyújtaná a női-férfi mozgalom a TV székházat - tisztelet a kivételnek, amelyből szerintem egyre kevesebb van! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!