Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdeklem vagy csak nem akar "bunkó" lenni?
Amit tudni kell:
-ő a nő én a pasi
-én kezdeményeztem
-csak neten dumáltunk eddig
-rengeteget dolgozik ráadáduk pont másik műszakban
-kevés a szabadidelye
-ha kérdezek ő válaszol, viszonylag kellemes hosszúságú üzeneteket küld szóval nem csak "ahan, hmmm, jah, ok" stb..
-ő mindig csak ugyan azt kérdezi vissza amit én kérdeztem
Most akkor mi van? Próbálom minél jobban megismerni, a visszakérdezéseivel ugye ugyan azt tudja meg rólam mint én róla de ezután mindig én kérdezek újra vagy folytatom valahogy a beszélgetést az adott témában.
Ilyenkor mi van?! Érdeklem is meg nem is? :D vagy csak félénk, nem mer kérdezni?! Vagy szimplán nem mer elküldeni a p*csába, nem meri megmondani, hogy nem érdeklem? A válaszai és azok tartalma kellő információt szokott tartalmazni, meglepően őszinte válaszokat ad.
Bocs ha hosszú lett, ha valami nem világos kérdezzetek nyugodtan.
Lehet, hogy a korábbi rossz tapasztalatai miatt nem nagyon bízik benned (és még nem is adtál rá okot, hogy tegye).
Adj időt neki, ne "nyomulj" annyira.
Szimplán nem mer elküldeni.
Mondjuk eleve nem értem, mi vonzot látsz ebben a pasiban a leirasod alapján.
"Amit tudni kell:
-ő a nő én a pasi "
Mivel te vagy a pasi, el kéne hívnod talizni.
Amúgy eddigi tapasztalataim alapján, ha valakinél úgy érzed, hogy nem érdekled eléggé, az úgy is szokott lenni.
21L
Egyes:
Igazad lehet, köszi :)
Kettes:
Nem beszélünk sokat mivel én napközben dolgozom ő meg éjszaka. Egyikőnknek sem olyan a melója, hogy közben a telót lehetne nyomogatni.. egy személyes találkozót minél hamarabb szeretnék beiktatni viszont a munka és a távolság miatt necces a dolog DE nem lehetetlen.
Hármas:
Én vagyok a pasi :D
Ötös:
Neki kevés a szabadidelye, nekem sincs sok de jóval kedvezőbb ebből a szempontból a helyzetem. Messze lakik, annyira nem ismerjük még egymást, hogy elhívjam jobban mondva nem hinném, hogy megbízna bennem annyira, hogy bevállalna velem egy találkát. Vagy fene tudja :D A távolság annira még nem is lenne akadály..
Hatos:
És ez most számomra jó vagy rossz hír? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!