Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért félek a lányokat megszól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek a lányokat megszólitani?

Figyelt kérdés
2017. máj. 22. 13:03
1 2
 11/12 anonim válasza:
Két választásod van. 1. Nem mész oda, és beletörődsz, h nem lesz csajod. 2. Odamész mindenkihez, szándékosan kikosaraztatod magad, hogy hozzászokj nem dől össze a világ ha valaki elküld. Valószínű h félsz a visszautasítástól. Ez a módszer elég drasztikus, de működik. Egy idő után azt fogod észrevenni, h rutinná válik a csajok leszólítása. Aztán már mehet komolyan a dolog. A csajozás megtanulható. De persze szerencsésebbeknek velük születik.
2017. máj. 25. 07:47
 12/12 anonim válasza:
Szia én lány vagyok viszont szerintem ne félj ettől mert nincs sok veszteni valód.ha egy lányt megszólítasz akkor legalább felfigyel rád és talán még bírni is fog(persze ha normálisan beszélsz vele). De szerintam általába a nők örülnek ha megszólitják őket mert magabiztosságot ad nekünk.úgy hogy már egy jó pontal indíthatsz.
2017. aug. 16. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!