Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet (lehet? ) megszólítani kávézóban a lányokat? Ötlet? Tipp?
Odainted a pincért, hogy vigyen a lányoknak két sütit, és mondja meg, hogy ti küldtétek.
Ha erre nem reagálnak, akkor semmire.
"Rám se hederít, észre sem vesz"
Dumálni vannak ott, nem pasizni, általában érdemes legalább szemezgetni bepróbálkozás előtt, de próbálkozni mindig lehet. Például odamész és: Sziasztok, a haverral szívesen meghívnánk titeket egy-egy italra, ha van kedvetek csatlakozni!
"Rám se hederít, észre sem vesz"
Miért, ki vagy te?
Nem vagyok senki, a "rám sem hederít, észre sem vesz" dolgot a szitu könnyebb elképzelése végett írtam le, értsd: nem szemezünk.
Ha nem próbálkozom, nulla. Természetesen ez igaz, a kérdésem lényege: hogyan kell próbálkozni ebben a helyzetben?
Miért számít "nyáladzásnak" a dolog, nem értem.
Hülye példa, tudom, és nem festményhez hasonlítom a nőket, ne így értsd kérlek. De ha pl. kutyát sétáltatok a városban, és meglátok a kirakatban egy igazán jó festményt, nagyon tetszik... miért ne próbálnám megvenni? Nem festményt "vadászni" indultam, ahogy nem csajozni ülök be egy kávézóba sem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!