Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem képes megszólítani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képes megszólítani egy felnőtt férfi?

Figyelt kérdés

1 órája gúvad rám egy 25-30as srác a vonaton, de nem jön ide megszólítani.. Már megnéztem, hátha rám ragadt valami vagy ilyesmi és azon mosolyog! :-D

Hogy lehet valaki ennyire nyúl, de komolyan? Ha odanézek már zavarban van, piszmog valamit!

Nem aktuális a társkeresés, de beszélgetnék vele mielőtt illedelmesen elküldöm, ez neki is hasznos lenne szerintem!

Ennyire béna legyen egy felnőtt ember! Mint egy 10 éves kisfiú! :-D

Kiveszett a férfiakból az erő, a sárm?? Miért nem jön ide? Már rendesen sajnálom.. :-D

2016. júl. 5. 17:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
azért neked sem fájna ha hozzászólnál kis szivem
2016. júl. 5. 17:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ez a gondolatmeneted a kisugárzásodon is látszik, és inkább berak a hülye pcsa kategóriába, akit nézni nézünk, de beszélgetni nem igazán akarunk vele. :DDDDDD
2016. júl. 5. 17:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Talán azért nem, mert ő is azok közé tartozik, akik megunták az állandó visszautasításokat...
2016. júl. 5. 17:13
 4/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a szag forrását kereste és nálad megtalálta. Ha büdös vagy nézni fog, de nem szólít le. Minden stimmel. Más kérdés?
2016. júl. 5. 17:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert annyira nem vagy jó nő, hogy megszólítson.

Van barátnője/felesége.

Ronda vagy, és azért bámul.

2016. júl. 5. 17:18
 6/11 A kérdező kommentje:

:-D :-D :-D Köszi a kedvességet..

Se büdös, se plázapi.a nem vagyok. :-D

Egy ízléses, diszkrét összeállítást vettem fel, még csak nem is villantok ki semmit, nem fikás az arcom, nem fingottam! :-D

Nem megyek oda, mert van párom, csak már sajnálom, hogy nem mer lépni, így nem lesz senkije! Ne legyetek ilyenek!

Nincs olyan hogy túl jó nő lenne hozzám vagy ilyenek, csak lépjetek oda határozottan! És lehetőleg ne a "szúrnálak" mondattal kezdjétek, mert az elég gáz.. :-D

2016. júl. 5. 17:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Az első gyakran gondolatom az volt, hogy te vagy a másik nyúl. Mert te mersz valamit lépni? A stílusod nem túl szimpatikus, lenéző, nagyképű, gúnyos csajnak tűnsz, de mire fel? Jobban is jár, ha csak távolról bámul a pasi és ennyi.

Egy másik gondolatom pedig az volt, hogy miből tudod, hogy tetszel neki? Én is megnézek alaposabban másokat néha, de nem azért, mert bejönnek. Teljesen más, apróság miatt.

2016. júl. 5. 17:28
 8/11 anonim ***** válasza:

Kedves Addide, itt válaszolok neked, nem privátban. :)

Tehát, miért kell egyből ilyet feltételezni? Gondolom a kérdezőről. Hát neki miért kell egyből lebénáznia, nyúlnak neveznie, kinevetnie, lesajnálnia az őt néző pasit? Ő is alkotott egy véleményt. Az írása alapján én is alkottam egy véleményt. Ennyi.

2016. júl. 5. 18:32
 9/11 anonim ***** válasza:

#6:

A "szúrnálak" az tahó kifejezés ... én azt szoktam mondani, hogy "Szívesen megcsinálnálak!" ... az be szokott jönni ;-)

2016. júl. 5. 18:52
 10/11 anonim ***** válasza:

Én épp ma nézegettem egy csinos lányt az orvosi rendelőben. Csak néztem és néztem, amaz is nézett. De nem lett semmi. Tudod miért? Mert elvből soha nem szólítok le idegen nőt. Jól tettem? IGEN! Fél óra múlva beállított hozzá a pasija. Köszönöm, nem kérek ebből meg a pofára esésből! Idegen nőt SOHA! Amúgy is ismeretség kell nekem, hogy bármit akarjak tőle! Így max megcsodálom, mert szép. Ez nem jelenti, hogy akarok is tőle valamit. Életemben 2x próbáltam leszólítani valakit, tök normálisan - teszem hozzá - és pofára esés volt mindkettő végül. Az egyik nem illett hozzám, a másik kikosarazott randi után. Szóval nem, kösz nem.

25F

2016. júl. 5. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!