Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek a lányokat megszólitani?
Mert nem hiszed el, hogy valójában egyszerű odamenni és mondani valami apróságot, ami tetszene neki és minden jönne magától.
24F
Gyerekkori rossz élmény. Lehet, hogy volt olyan, hogy odamentél és megharapott. Egy életen át megmarad a nyoma.
Vagy hirtelen előugrott a sötétből.
Vigyázni kell, mert szájkosár és póráz nélkül vadállatok tudnak lenni! És mielőtt megsimogatod, mindig kérdezd meg, hogy szabad-e!
Én lány vagyok és félek az idegenektől. Nem bízom bennük, rengetegszer jártam úgy hogy belém rúgtak mikor félénken próbáltam valamit intézni.
Valamiért ha megérzik hogy félsz, akkor a többségben nem az a reakció indul el, hogy segít és bátorít, hanem hogy "na ebbe még belerúgok kettőt, úgyse szól vissza."
Hozzátenném hogy nem ismerkedni próbáltam, hanem a mindennapi élethez szükséges dolgokat intézni.
Az ismerkedős leszólításról annyit, hogy ne vágj bele, ha nem tudsz magabiztos és laza lenni, mert akkor csak szánalmassá teszed magad.
Volt pozitív és negatív tapasztalatom ilyennel és egyikből sem lett semmi, viszontaz egyikre jó szívvel emlékezem, hogy dejó hogy beszélgettünk, hogy tetszettem neki, a másiknál meg azóta is érzem a kínt ha eszembe jut.
Barátom, ezt megszívtad.
Lányokkal kommunikálni felnőtt korban már késő elkezdeni, olyan mintha egyetemen tanulnád a betűket.
Jó eséllyel okkal félsz. Bizonyára már épp elégszer láttad a "varánuszarcot", amit csak nekünk mutatnak, az alfahímeknek fogalmuk sincs erről, ők azt hiszik, a személyiségük varázsa a kulcs.
Mert van önkritikád és tudod, hogy nem sok esélyed van náluk. De aki élvezi, hogy folyton visszautasítják, az próbálkozzon nyugodtan.
Aki meg jól néz ki és magabiztos, annak nincs gondja a nők terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!