Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha nincs szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nincs szép férfi testem?

Figyelt kérdés
2017. máj. 20. 13:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Sportolj.
2017. máj. 20. 16:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Számold az eltelt napokat, amiket nő nélkül töltöttél mint a börtönben a rabok a cella falán az ott töltött időt. Ha továbbra se kezdesz semmit a testeddel, akkor biztosan be fog telni a szobád fala.

Annyira röhejesek amúgy ezek a pasik, akik egyszálbél kinézetűek de igényeik és elvárásaik vannak a nők külseje terén. Nem csoda, hogy a kutyának se kellenek.

2017. máj. 20. 16:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Add el.
2017. máj. 20. 16:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha nő vagy akkor semmit 😂
2017. máj. 20. 18:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Sport... Hidd el, amíg nem edzettem napi szinten senki nem nézett rám. Azóta kb. csodálkozom, amikor tök szép lányok néznek a metrón folyamatosan. Kell idő, én ezt 1 évvel a kezdés után tapasztalom és még hol van az a kinézet, amit 2-3-4 év edzéssel lehet összehozni. Szóval kitartás, az életed részévé fog válni! : )
2017. máj. 21. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!