Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van annyi átlagos külsejű férfinak kövér barátnője, ennyire szeretik a pasik a kövér nőket?
Figyelt kérdés
2017. máj. 17. 23:32
31/33 anonim válasza:
Ízlések és pofonok! Én anno láttam olyan helyes csávót h az állam leesett egy kövér és még szépnek sem mondható nővel! Egyszerűen nem mindenkinek jön be az átlag, ez így van rendjén, bár bevallom akkor kicsit irigykedtem a duci csajra mert hát na... :)
32/33 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek a duci lányok, de nincs velük bajom, mint emberekkel, csak szexuálisan nem vonzódom hozzájuk.
Azzal semmi gond nincs, ha felvállalja a testalkatát. A probléma ott kezdődik, mikor tisztában van vele, hogy nincs megelégedve magával, tenni persze nem hajlandó semmit, inkább feltölt pár arcképet valami társkeresőre, aztán reménykedik, hogy kifog egy pasit. Utána, ha a pasi a randi után köddé válik, megy a csodálkozás.
33/33 anonim válasza:
Az átlagosnál - szvsz - jobb külsejű vagyok, de én a duci csajokra gerjedek. A nagyon kövérekre is. Ez van :P.
Egyébként az is lehet szempont, amit az előző hozzászólók írtak, hogy a kövér csajok háziasabbak és ritkábban csalják meg a partnert. De ez is csak általánosítás, ismertem már kövér ribit is :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!