Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van annyi átlagos külsejű férfinak kövér barátnője, ennyire szeretik a pasik a kövér nőket?
Hát nem tudom nekem egyszer volt telt nõm,fújj soha többet.
Màr undorodtam tőle,de előadta,hogy lefogy meg jàr edzeni.
Jah edzès kimerült egy kis sétával meg pici hasazással,15 perc.
Addig èn a tüdöm köpöm ki mindig edzèsen.
Plusz diétàzott,jaja aztàn ott ette a zsömlét valami sz_r felvàgottal.
Èn meg halat,ràkot,marhàt,csirkèt zöldséggel toltam.
Egy igènytelen perszóna volt meg elkezdett okoskodni,hogy miért költök magamra annyit.
Rövid utón kivágtam,na ő a tipikus kell neki jó pasi de tenni érte nem igen tesz,persze azóta sincs palija mèg dagadtabb lett ès a nőiessèg szikràja sincs màr.
A randinkra persze összekapta magàt de hamar kiderült,hogy àlarcot hordott.
Persze a szexy nőket ócsàrolta,szànalmasak àltalàban a duci khmm elhìzott nők sajàt lustasàguk ès igènytelenségük vègett híztak el,persze szídják a szép nőket.
Nem is magukba nèznek,közben irigyek hogy a csinos vèkony lányok kellenek a piacképes paliknak.
#24:
meg az is hülyeség, hogy a teltebb lányok odaadóbbak az ágyban, mert ritkán jutnak szexhez :D
sokan önzőek attól függetlenül
Azért, mert a nők mindig a saját kategóriájuk fölé igyekeznek választani.
Tehát az átlagos csajok is az átlag feletti fickókra utaznak, csak az átlag alatti rusnya úthengerek elégednek meg átlagos faszival.
Mi a kövér? :) Én a 170 centimhez 75 kg vagyok, de szeretem magam, jó kerek seggem van. :D A párommal egymagas vagyok, csak ő 65 kiló, úgyhogy gondolhatjátok, hogy kaptunk már megjegyzéseket, de leszarom, mert nála csodásabb férfival még nem találkoztam, ő meg pont erre az alakra bukik. Még a mamája is megjegyezte, hogy már gyerekkorában is a szőke, nagy seggű nőket bámulta. :D
Azért jó lenne definiálni, hogy mi a kövér, mert pl. én is sokszor megkaptam már, pedig szerintem azért attól messze vagyok.
Bár én sosem szoktam figyelni, hogy kinek milyen párja van.
Általában nem feltétlenül csak a lyuk lyuk végett vannak kövér nővel hanem mert se egzisztenciálisan se külsőleg nem tudnak válogatni,így kénytelenek ,,beérni " kevésbé vonzó elhízott nőkkel vagy marad a MarokMarcsa esetleg a prostik,később amikor már kialakul a karrier lecserélik az asszonyt egy fiatalabbra és ez tény.
Tehát ezért vannak a férfisk átlagban kövér nőkkel,igazából meg Sarka Katára rázzák a gyíkot vagy elmennek prostihoz közben.
Ez fordítva is így van, rengeteg vékony nőt látok az utcán, buszon, nagyobb darab (nem izmos) pasikkal.
Van, aki "leadja az igényszintjét", hogy legyen vki mellette, ne legyen magányos, vagy legyen vkit dugni... vagy sikerélmény volt vkit felszednie.
Van, akinek alapvetően a teltebb test jön be. Párom ilyen, de ő is túlsúlyos, tehát nem releváns a kérdés szempontjából. De pl. neki fontos, hogy legyen a nőn mit fogni, legyen feneke, melle, őt nem zavarja egy kis pocak, sőt... ellenben a lapos has nem villanyozza fel.
Az is lehet, hogy külsőre nincs kifejezett ideálja, megfogta a nő külsejében akármi, és a belsejében találta meg inkább azt, ami neki kell.
Akkor ugye ott vannak azok is, hogy:
- ez legalább tuti nem csal meg / megbecsül, mert mást úgysem kap meg
- remélhetőleg házias
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!