Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van annyi átlagos külsejű férfinak kövér barátnője, ennyire szeretik a pasik a kövér nőket?

Figyelt kérdés
2017. máj. 17. 23:32
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
89%
Két tartós kapcsolatom is volt ahol mindig figyelemmel kísérték a súlyomat és igényelték, hogy formában legyek, aztán leléptek kövér - nem telt vagy duci- hanem kövér nőkkel. Na ennyit a következetességről. El is vették őket.
2017. máj. 18. 07:39
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Bezzeg ha az lett volna a kérdés h egy átlagos nő miért éri be egy kövér pasival, akkor most jönnének a hozzászólások h "nem minden a külső, nem mindenkit az érdekel", érdekesek az emberek....
2017. máj. 18. 07:52
 23/33 anonim ***** válasza:
12%

Hát nem tudom nekem egyszer volt telt nõm,fújj soha többet.

Màr undorodtam tőle,de előadta,hogy lefogy meg jàr edzeni.

Jah edzès kimerült egy kis sétával meg pici hasazással,15 perc.

Addig èn a tüdöm köpöm ki mindig edzèsen.

Plusz diétàzott,jaja aztàn ott ette a zsömlét valami sz_r felvàgottal.

Èn meg halat,ràkot,marhàt,csirkèt zöldséggel toltam.

Egy igènytelen perszóna volt meg elkezdett okoskodni,hogy miért költök magamra annyit.

Rövid utón kivágtam,na ő a tipikus kell neki jó pasi de tenni érte nem igen tesz,persze azóta sincs palija mèg dagadtabb lett ès a nőiessèg szikràja sincs màr.

A randinkra persze összekapta magàt de hamar kiderült,hogy àlarcot hordott.

Persze a szexy nőket ócsàrolta,szànalmasak àltalàban a duci khmm elhìzott nők sajàt lustasàguk ès igènytelenségük vègett híztak el,persze szídják a szép nőket.

Nem is magukba nèznek,közben irigyek hogy a csinos vèkony lányok kellenek a piacképes paliknak.

2017. máj. 18. 08:25
 24/33 anonim ***** válasza:
53%
A párom előző barátnője egy kövér nő volt. Úgy jött össze vele, hogy próbált a nő belső értékeire koncentrálni a külső helyett, de a szex, a kémia, a szenvedély baromira nem működött. 2 együtt töltött év alatt kevesebbet szexeltek, mint mi 1 hónap alatt. Az ex kb. 100 kg volt, en 50 vagyok. Ennek fényében kifejezetten vicces azt olvasni, hogy ha egy pasi egyszer kipróbált egy dagadt nőt, akkor rászokik... :D A való életben nagyon keves férfinek vonzó egy kövér nő, ahogyan a nők igen kis részének vonzó egy kövér férfi. Ha valaki mégis ilyet választ, akkor szerintem az az oka, hogy vagy próbálkozik felülemelkedni a külsőségeken több-kevesebb sikerrel, vagy megalkuszik.
2017. máj. 18. 08:34
 25/33 anonim ***** válasza:
70%

#24:

meg az is hülyeség, hogy a teltebb lányok odaadóbbak az ágyban, mert ritkán jutnak szexhez :D

sokan önzőek attól függetlenül

2017. máj. 18. 08:37
 26/33 anonim ***** válasza:
20%

Azért, mert a nők mindig a saját kategóriájuk fölé igyekeznek választani.

Tehát az átlagos csajok is az átlag feletti fickókra utaznak, csak az átlag alatti rusnya úthengerek elégednek meg átlagos faszival.

2017. máj. 18. 09:13
 27/33 anonim ***** válasza:
88%

Mi a kövér? :) Én a 170 centimhez 75 kg vagyok, de szeretem magam, jó kerek seggem van. :D A párommal egymagas vagyok, csak ő 65 kiló, úgyhogy gondolhatjátok, hogy kaptunk már megjegyzéseket, de leszarom, mert nála csodásabb férfival még nem találkoztam, ő meg pont erre az alakra bukik. Még a mamája is megjegyezte, hogy már gyerekkorában is a szőke, nagy seggű nőket bámulta. :D

Azért jó lenne definiálni, hogy mi a kövér, mert pl. én is sokszor megkaptam már, pedig szerintem azért attól messze vagyok.

Bár én sosem szoktam figyelni, hogy kinek milyen párja van.

2017. máj. 18. 09:49
 28/33 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen szeretik. Azért valjuk be elég sok az elhizott, mint a ferfiak, mint a nők között. Nekem is volt már dolgom 2 duci csajjal évekkel ezelőtt és valahogy nem szoktam rájuk. Sőt, most is lehetne eggyel, de köszönöm nem. Hagyjuk ezt a csak lyuk legyen dolgot. Ez max 20 éves korig érvényes amíg hajtják az embert a hormonok. Bár aztán lehet bennem van a hiba, hogy nem gyűjtöm a skalpokat. Úgy vagyok vele, nem a szex mennyisége számít, hanem a minősége. Minőséget meg csak úgy fogsz érezni, ha van valami beltartalom is. Nem csak a test ér össze. Ebből adódóan lassan egy éve nem volt kontaktom senkivel és érdekes, mégsem vagyok elkeseredve. Érdekes mi? Egy átlagos 26/f
2017. máj. 18. 10:04
 29/33 anonim ***** válasza:
21%

Általában nem feltétlenül csak a lyuk lyuk végett vannak kövér nővel hanem mert se egzisztenciálisan se külsőleg nem tudnak válogatni,így kénytelenek ,,beérni " kevésbé vonzó elhízott nőkkel vagy marad a MarokMarcsa esetleg a prostik,később amikor már kialakul a karrier lecserélik az asszonyt egy fiatalabbra és ez tény.

Tehát ezért vannak a férfisk átlagban kövér nőkkel,igazából meg Sarka Katára rázzák a gyíkot vagy elmennek prostihoz közben.

2017. máj. 18. 10:09
 30/33 anonim ***** válasza:
96%

Ez fordítva is így van, rengeteg vékony nőt látok az utcán, buszon, nagyobb darab (nem izmos) pasikkal.

Van, aki "leadja az igényszintjét", hogy legyen vki mellette, ne legyen magányos, vagy legyen vkit dugni... vagy sikerélmény volt vkit felszednie.

Van, akinek alapvetően a teltebb test jön be. Párom ilyen, de ő is túlsúlyos, tehát nem releváns a kérdés szempontjából. De pl. neki fontos, hogy legyen a nőn mit fogni, legyen feneke, melle, őt nem zavarja egy kis pocak, sőt... ellenben a lapos has nem villanyozza fel.

Az is lehet, hogy külsőre nincs kifejezett ideálja, megfogta a nő külsejében akármi, és a belsejében találta meg inkább azt, ami neki kell.

Akkor ugye ott vannak azok is, hogy:

- ez legalább tuti nem csal meg / megbecsül, mert mást úgysem kap meg

- remélhetőleg házias

2017. máj. 18. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!