Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti kezdenétek komoly kapcsolatot egy nem 100%-ig egészséges férfival? (Többi lent)
Röviden a lényeg:
Van egy cisztás fibrózis nevű örökletes betegségem. Rövid leírás annak aki nem hallot még róla.
Valamint februárba kiderült, hogy crohn betegség is kialakult. Ezek miatt le is százelékoltak. Az örökletes betegség végett persze a saját gyerek vállalása kizárt.
Ezek mellett lenne esély egy kapcsolatra?
Első sorban 25-30 év közötti nők véleménye érdekelne, de persze egyéb vélemény is jöhet.
Erre a kérdésre lehetetlen válaszolni szerintem. Lehet hogy megismerkedünk, nem derül ki rögtön és nem látszol betegnek, mire kiderül már mindegy mert bejössz. És lehet ennek az ellenkezője is, nem vagy annyira szimpi plusz még ez is, vagy kiderül már az elején és emiatt inkább nemet mondok...
A cikk nem zárta ki a gyermekvállalást.
25 voltam, mikor ősszejöttem a párommal, neki is van örökletes betegsége. Az apjáról örökölte és 2 tesója meg nem.
Szerintem nem kizáró ok.
Plusz nem mindenki akar gyereket. Meg van olyan is, akinek már van...
Ja és egy crohn beteg barátom 30 feletti, tavaly nősült.
Ha nem lenne párom:
abban az esetben kezdenék, ha a leszázalékolás mellett igyekezne vmit dolgozni vagy kezdene vmit az életével. Én is azt tapasztaltam, hogy aki a környezetemben leszázalékolt, az emögé bújva sajnáltatja magát és tévézik egész nap, és a párját pumpolja. Ez nekem nem szimpatikus hozzáállás. Én magam nem keresek nagyon rosszul (kifejezetten jól sem), és csak az én fizetésemből szűkösen kijönnénk, de nem azért tanultam keményen több évig, hogy aztán száraz kenyéren és vízen éljek. Nyilván nem várok el a leszázalékolt páromtól nagy fizetést, de hogy tegyen bele a kasszába, azt igen.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!