Hízás, de hogyan is? Komoly tanácsra lenne szükségem, kicsit bonyolult a helyzet, bővebben lent
Anorexiás vagyok, jelenleg 40 kg.Muszáj híznom különben visszaküldenek a kórházba, amit én nagyon el szeretnék kerülni.A kérdés maga az lenne, hogy mi legyen az étrendem (mikből álljon, hány kcal stb.), ami egészséges lenne?(a zsíroskenyeres mekis ötletek kíméljenek, még nem vagyok képes ilyeneket enni).Plusz napi 2x 300 kcal-os tápszert kell innom.
Ami pedig megnehezíti az egészet, hogy nem sportolhatok.Akkor mindenképp csak zsír fog feljönni és ha igen, akkor azt utána milyen nehéz lesz izommá alakítani?
Előre is nagyon köszönöm, ha valaki tud segíteni.:) 17L
A kórházban miért nem adtak étrendet? Ez is a dolguk, nem?
Jelen esetben inkább nem merek tanácsot adni, de annyit elmondok, hogy a zsír nem alakul izommá, két teljesen külön szövetről van szó.
Nem tudom miért nem adtak..
Persze, nem is szó szerint értettem, hogy átalakul, csak ha most edzés nélkül hízok, az a zsír mindenképp meg fog rajtam maradni háj formájában?
Reklamálj :D Mert ha már kórházban voltál, akkor ugyan gyógymódot is kellett volna adni, gondolom.
Ha később leszálkásítod, akkor nem. De az még odébb van. Kell az emberre zsír is, és gondolom anorexiásan az se sok van még rajtad, tehát nem baj, ha jön az is. Majd mindent a maga idejében (:
10 évig keményen sportoltam, de sajnos tényleg sok izmot veszítettem:S (kb.február óta nem engednek edzeni)
Valaki itt nem tudna segíteni étrend összeállításában?
SZia!
17 évesen a tested még spontán evéstől is nagyon jó kompozícióban fog regenerálódni. Nem leszel zsíros. Ami kicsi rád megy majd, az optimálisan oszlik el. Nem fogsz rosszul kinézni. Tudom, hogy ezt a legnehezebb elhinni és, hogy ez az anorexiások visszahízásának legnagyobb gátja, de hidd el, hogy így van. Ezt tapasztalatból tudom.
Egészen addig így fogsz hízni, amíg a magasságod szerinti egészséges testsúlytartomány alját eléred. Aztán pedig már rátérhetsz a sporttal történő izomtömegnövelésre, amiben ugye megintcsak nincs háj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!