Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olvastam egy cikket az nlcafén:Tele az internet selejtes férfiakkal vélemény?
Már pedig a két állítás nem zárja ki egymást!
Igenis igazuk van az itteni általad gyíkarcúnak nevezett gyk-soknak. 30 felett a nőknek kisebb lesz az igénye. De, nem az elvált, már családot alapított 30 feletti nőknek (azok örülnek, h kiszabadulnak), hanem a még mindig szingli, családot még mindig nem alapított nőknek!!
Ja, tök jó Sára hirdetése, lekoppintom. 😁😎
"Mert azok a pasik akik csak szexkapcsolatra tartanak egy csajt mégis minek nézik? Csak egy dugható lyuknak."
Hát qrvára nem... Nem csak kétféleképpen tudunk egy lányra nézni, miszerint, dugható lyuk - vagy - olyan szerelmes vagyok, hogy el nem tudom mondani.
Szexkapcsolatnál is lehet teljesen pozitív érzelmek és odaadás a másik felé. Hagyjátok már ezt a "mi jobban tudjuk mire gondolnak a férfiak" baromságot, ha legtöbbször azt sem tudjátok, hogy ti mire gondoltok.
A cikk írója is valószínű teljesen normálisan viszonyul ezekhez a pasikhoz, ti sarkítottátok ki ezt arra hogy vibrátornak nézi a pasikat. Ha ilyen szárazan nézzük a tényeket akkor pedig ez ugyan így elmondható a pasikról is akik csak dugnak egy lányt hogy "eszközként" használják őket. Én csak erre reagáltam, nem kell itt most azzal jönni hogy valójában ki milyen odaadó. Valójában valószínű van ilyen is meg olyan is. Van aki figyelmes egyéjszakásban/szexkapcsolatban is,de van aki meg egy paraszt önző. És nemtől függetlenül.
"Az a tervem jelenleg, hogy ilyen fiút szerzek."
Addigalé sokat fogok én gúnyosan röhögni rajtad, anyukám. Mert hát ebből tényleg egy felfújhatós krapek lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!