Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az oka annak, ha valakinél FB-on ki van írva, hogy "kapcsolatban", de közös képek abszolút nincsenek kitéve?
Sok helyen még az sincs kiírva, hogy név szerint kivel van kapcsolatban.
Mi lehet ennek az oka?
1. Introvertált személyiség?
2. Egyszerűen úgy vannak vele, hogy a magánéletükhöz senkinek semmi köze?
3. Esetleg annyira lapos a kapcsolatuk, hogy gyakorlatilag nincs nekik mit posztolni? Nem történik velük semmi érdekes?
4. Nem rajonganak a FB-ért, csak éppen felrakták magukat, hogy fent legyenek?
További opciók? Ki hogy látja ezt a témát?
Nem a Facen élem a párkapcsolatom, ezért nem is rakok fel semmit. Ha esetleg készül egy nagyon jó közös kép rólunk, akkor talán felrakjuk.
A státuszom pedig tényleg azért "Kapcsolatban", mert szoktam ismerkedős üzeneteket kapni én is. De így talán kevesebbet.
Köszönöm a válaszokat. Igen, ebben a "stop táblás" dologban lehet valami. Már olyat is hallottam, hogy egy igazából szingli nő írta ki, hogy "kapcsolatban", pont azért, hogy az ismeretlenül ráíró pasik elkerüljék. Nem tudom, ez amúgy mennyire lehet jellemző.
Azt is el tudom fogadni magyarázatként, hogy egyesek - úgymond - óvják a magánéletüket, ez is egy embertípus. Mások viszont kapcsolatuk minden mozzanatát megosztják a külvilággal - tegyék, ha nekik így jó. Nincs két egyforma ember, ezért szép a világ.
Én 15 éve kapcsolatban élek, de gyakorlatilag az adatlapom nincs is kitöltve, ezért ebben a rubrikában sincs semmi.
Én úgy gondolom, hogy a barátaim, közeli ismerőseim úgyis tudnak rólam annyit, amennyi kell, idegeneket pedig nem veszek fel.
Az oldalam nem nyilvános, egy 825-ik idegennek köze nincs hozzá, nem élek a kirakatban.
Az h az egy portál és bármilyen kamut beihatsz. Nekem van ismerősöm aki a "Harvard-on tanult" valójában értségije sincs és angolul se tud.
Szerinted ha v hol megtalálod pl Putyin-t az tényleg ő v csak poén ?
Na ennyire komoly a kapcs státusz is fb-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!