Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mi az oka annak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi az oka annak, ha valakinél FB-on ki van írva, hogy "kapcsolatban", de közös képek abszolút nincsenek kitéve?

Figyelt kérdés

Sok helyen még az sincs kiírva, hogy név szerint kivel van kapcsolatban.

Mi lehet ennek az oka?

1. Introvertált személyiség?

2. Egyszerűen úgy vannak vele, hogy a magánéletükhöz senkinek semmi köze?

3. Esetleg annyira lapos a kapcsolatuk, hogy gyakorlatilag nincs nekik mit posztolni? Nem történik velük semmi érdekes?

4. Nem rajonganak a FB-ért, csak éppen felrakták magukat, hogy fent legyenek?

További opciók? Ki hogy látja ezt a témát?

2017. ápr. 3. 10:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Mi anno csak a kapcsolatbant tettük ki, meg mind a ketten egy darab közös képet. Nem azért mert 7 év alatt nem volt velünk semmi, hanem maradt beszédtéma, amikor találkoztunk a barátainkkal.

30/f

2017. ápr. 3. 11:24
 12/25 anonim ***** válasza:

A lényeget megválaszoltad, általában ez a 4 oka van, és egyet értek velük. Nem kell, hogy lapos legyen a kapcsolat, csak egyszerűen úgy gondolom, hogy ez nem tartozik másra.

Viszont engem a fordítottja érdekelne inkább, vagyis kint van, hogy egyedülálló, közben a borítóképén ott a közös képük, és ezért nem merek próbálkozni nála. Na erre mondjatok valamit?

2017. ápr. 3. 11:29
 13/25 anonim ***** válasza:
Valojaban gyikemberek, es ha lefotozzak oket, latszik a szemukon, hogy azok, szoval nem rakhatnak ki kepet, mert lebuknak.
2017. ápr. 3. 11:45
 14/25 anonim ***** válasza:
Jól látod a helyzetet, de leginkább a 2. és 4. pont a meghatározó.
2017. ápr. 3. 11:45
 15/25 anonim ***** válasza:

Akkor regen mindenkinek lapos volt a kapcsolata? Nem tôrtent velûk semmi? Mert nem volt internet.

Mindenki màs. Nekem azért nincs pl név kirakva ,mert a pàromnak nincs faceja. Sôt leptopja meg okostelefonja sincs.

Van facem 6éve,kb 40en kep van kint.

Rolam,egy baràtnômrôl,a lànyomrol,kutyàimrôl. Meg fél év utàn kiraktam egy kôzös képet a pàrodmal,de haverommal is van fent egy kôzôs képem. Meg pàromrol,lanyomropàromrol meg a lànyàrôl van kint egy kép.

Nem lapos a kapcsolatunk,se az életem. Voltad pl nyàron Canadàba,Horvàtoknàl és nem raktam ki képet,meg hogy ott vagyok.

Ensem ott elem az életemet. Meg aztàn aki fontossabb,ôk tudjàk hogy ki a pàrom,ennyi.

Van sok olyan aki meg agyba fôbe posztolgat,aztan meg egyaltalan nem jo a kapcsolatuk.

A 2. valasz a helyes sztm.

n25

2017. ápr. 3. 11:53
 16/25 anonim ***** válasza:

Nekem is így van, nem tudom ezen mi annyira érthetetlen. Azért van kiírva mert utálom mikor az idegen pasik rám írnak ismerkedés céljából. A páromnak is ezért van ki írva, mert irosgattak, bejelölgették idegen lányok.

Képet nem szeretünk felrakni, túl sok olyan "kötelező ismerősöm" van fent akinek semmi köze a magánéletemhez, minden jött ment ismerősre azért nem tartozik :D

1, Nem, kifejezetten extrovertáltak vagyunk, de a kapcsolatunk túl fontos nekünk. + túl sok olyan kapcsolatot látunk, ahol facebookon csodásan meg vannak élőbe pedig ölik, csalják egymást. Na ez undorító.

2, Pontosan, végre kezded érteni.

3, Szerintem sok irigy ember szeretné ezt hinni :) Rengeteget mozdulunk ki, csodás nyaralásaink vannak, isteni képeink, de ezek nem tartoznak a "szomszéd Mariskára". :) persze a családunkkal, legközelebbi barátokkal élőben megosztjuk de ennyi.

4, igen vannak ilyenek is.

További opció: felszínes ember az, aki bárki kapcsolatát facebokról próbálja megítélni.

23/n-26/F

2017. ápr. 3. 11:59
 17/25 A kérdező kommentje:

#12 Szerintem az ilyet hanyagold, gondolom, friss szakítás lehet. Azt üzeni, hogy bár szingli lettem, de még idő kell, mire kiheverem a szakítást, és addig nem akarok ismerkedni. Még kötődik az exéhez érzelmileg, de már nincsenek együtt.

Vagy még az lehet, hogy nagyon kezdeti fázisban lévő ismerkedésről van szó, de még nincs kapcsolat. Olyan szinten van a dolog, hogy az "egyedülálló" státuszt még azért nem állítja át(vagy állítják át).

2017. ápr. 3. 12:21
 18/25 anonim ***** válasza:

Nálunk ki van rakva, hogy együtt vagyunk és nagyon kevés közös képünk is van, leginkább olyan,amin megjelöltek ismerősök vagy családtagok.

Sok érdekes dolog történik velünk, sok felé járunk ,kimozdulunk. De nem hiszem,hogy mindent ki kéne posztolni.

Ez olyan,mint hogy aki nem posztolja ki,hogy volt az edzőteremben, az meg sem történt?Attól mert nem jelentkezik be,még ugyanúgy ott volt,mozgott,tett az egészségért.

Kapcsolatban is ugyanúgy mehetünk ide-oda, lehetnek programjaink,attól mert nem rakjuk ki.

Szerintem kicsit ijesztő is,amikor egy pár minden egyes napon kiposztolnak valami nézzétek mennyire boldogok vagyunk képet. Pl Sarka Kata meg Hajdú folyamatosan ontották magukból az ilyen képeket, még azon a héten is, amikor kiderült,hogy szétköltöztek és valószínű válás lesz.De előtte azért még lőttek egy nagyon szerelmes képet,hogy mennyire boldogok.

De a Rubint Réka és Norbi is ontja magából az ilyen képeket, közben meg volt ott mindenféle megcsalás is, nem minden úgy van,ahogy a képeken mutatják.

Kis embereknél ,így ismerősi körömben is volt aki minden nap posztolta,hogy mikor merre járnak, meg 600 szerelmes idézet naponta+a képek alá.Aztán hirtelen szétmentek és a következő emberrel is ugyanezt játszották.

Szerintem nem jó,amikor ennyire a külvilágnak élnek.

Ha a párommal elmegyünk valamerre,jól érezzük magunkat, akkor általában az utolsó dolog,ami eszünkbe jut, az az,hogy lefotózzuk és egyből posztoljuk. Ha fotózunk is, azt is általában a fotóalbumba szánjuk, nem mindenkinek.

Olyan ismerősöm is van,akinek abszolút 1 db képe sincs kint a párjával.És?Nem hiszem,hogy ezzel bármi baj lenne. én a 2. és a 4. pontot gondolom inkább

2017. ápr. 3. 12:27
 19/25 anonim ***** válasza:

#17: Eben lehet valami. Én arra gondoltam, hogy elfelejtette átállítani a kapcsolati státuszát. Ez mondjuk fordítva is megeshet, olyat már láttam, hogy a rublikából törölte, de az idővonalán továbbra is ott volt.

Nagy beégés lenne, hogy ott a képén a barátjával, én meg ráírok ismerkedés céljából.

2017. ápr. 3. 12:37
 20/25 anonim ***** válasza:
Én is ez a STOP táblás eset vagyok.. az a státusz, a többi meg nem közügy.
2017. ápr. 3. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!