Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az oka annak, ha valakinél FB-on ki van írva, hogy "kapcsolatban", de közös képek abszolút nincsenek kitéve?
Sok helyen még az sincs kiírva, hogy név szerint kivel van kapcsolatban.
Mi lehet ennek az oka?
1. Introvertált személyiség?
2. Egyszerűen úgy vannak vele, hogy a magánéletükhöz senkinek semmi köze?
3. Esetleg annyira lapos a kapcsolatuk, hogy gyakorlatilag nincs nekik mit posztolni? Nem történik velük semmi érdekes?
4. Nem rajonganak a FB-ért, csak éppen felrakták magukat, hogy fent legyenek?
További opciók? Ki hogy látja ezt a témát?
Ki van téve, hogy kapcsolatban vagyok. A párom nincs fent Facebookon és nem ott élem az életem, hanem a való életben. Nincs rá szükségem, hogy minden közös programunkról az ismerőseimnek mutogassak képet. Fotós vagyok, csak a saját, bemutatásra szánt képeimet teszem ki, a párommal közös képeket nem. Miért? Mert magánügy. Kinőttem ebből a facebookon éljük az életünket szánalomból.
26/F
Azér mert:
1. Akik közeli barátok/rokonok stb, azok pontosan tudják, hogy ki a párom.
2. Senkinek semmi köze hozzá.
3. 12 éve jól működő kapcsolatban vagyunk, nem a sz.ros f@.szbukon élünk, hogy mások lássák mi mennyire szeretjük egymást.
Kinek mi. Én elsősorban üzenetküldésre használom és ha nagyon unatkozok játszok. Amikor kapcsolatban voltam csak azért volt kint, hogy ne zaklassanak. Aki ismer az tudott róla. Kép volt kint, de nem egy nyalakodós, összeszivecskézett valami, sokan figyelmen kívül hagyták.
A 3. lehetőség szerintem pont a fordítottja, én a nagyon posztolgatósaknál látom, hogy nem csinálnak semmi érdemlegeset. Van aki heti 3-4 alkalommal kirakja, ha együtt főznek esetleg étterembe mennek. Vagy minden hétre jut egy unalmas fotó valahol a városban. Persze együtt főzni jó és mászkálni is a városban, de minden pár ezt csinálja. Csak van aki késztetést érez, hogy bizonyítson és minden héten kirakja, hogy "sushizás szerelmemmel <3"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!