Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire igaz ez a "30 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz ez a "30 éves kor legendája"? Hogy ekkor fordul a kocka a nők és férfiak húspiaci értékén?

Figyelt kérdés

Rengeteget olvasok ilyet, hogy egy férfi az 30 éves koráig csak szív, utána meg egyre értékesebb lesz, egy férfi a kor előrehaladtával csak egyre jobb, egyre kelendőbb lesz. Mindeközben a nők azok 20-30 között nagyon kelendőek, arany életük van, viszont 30 fölött már mennek a süllyesztőbe, a pasijuk/férjük megcsalja és/vagy kidobja egy fiatalabb nőért, már nem ugrik neki tucatjával a pasik segíteni ha kell valami a munkahelyén vagy elreped a csővezetéke, szóval 30 fölött már a nők is egy kifutó széria, és ott véget ér az elkényeztetett életüknek amit a férfiak addig alájuk tettek.

Erre találtam is külföldi statisztikákat, bár nem hiszem, hogy ez teljesen fedné a valóságot:

[link]

Eszerint az ábra szerint a nők 23 évesen a legkelendőbbek, a férfiak meg 38 évesen? A nőknél a 23 éves kor az stimmt, de a férfiaknál ilyen későn lenne a húspiaci érték csúcsa? Vagy csak én vagyok vak, és valójában tényleg így van?

2017. máj. 14. 15:15
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
29%
Nem igaz. Ugyanúgy nem kellek a harmincas nőknek sem, mert alacsony és ronda vagyok, és pénzem sincs annyi, hogy ezt kompenzálni tudnám.
2017. máj. 14. 16:03
 22/29 anonim ***** válasza:
65%

Egyrészt aki ilyen kifejezéseket használ hogy "húspiac" az nem egy intelligens ember. Kifejezetten undorító ennek a szóbak a használata.

Másrészt alapvetően nem a kor a lényeg.

-Egy szép, okos fiatal lánynak nem fog kelleni egy 35 körüli pasi csak azért mert idősebb, ha mellette ronda és buta az illető. (Illetve ha nincs a személyiségében valami extra)

-Egy szép, de nem okos, felszínes lánynak nem fog kelleni egy 35 körüli pasi csak azért mert idősebb, ha a pasi nem pénzes és nem sikeres.

A kor önmagában semmit nem jelent. Ha most szerencsétlen vagy és ronda meg sikertelen és ezen nem változtatsz 38 éves korodig, ugyanúgy nem fogsz kelleni senkinek. Amúgy hozzá teszem hogy a pasik is öregszenek és ez az öregedés egyáltalán nem vonzó minden lánynak. A legtöbb pasi 30 felett kopaszodik, jön a sörhas meg egyebek. Nehogy azt hidd hogy ez vonzó. Ha pénzed lesz addigra akkor is csak a pénzed lesz vonzó semmi más.

Másrészt nem kell lenézni a 30 feletti nőket. Amelyik fiatalon is kelendő volt és a későbbiekben is ad magára az ugyan olyan vonzó lesz ebben a korban is, a fiatal pasik eléggé rá vannak kattanva az idősebb nőkre, ő is találhat magának simán szeretőt. Csak a nők nagy részének nem ez lesz a fontos ha már családjuk van.

2017. máj. 14. 16:12
 23/29 anonim ***** válasza:
0%

Kétlem, hogy így lenne. Hiába kezdik elveszíteni a nők a szépségüket 20 felett, akkor sem veszik ezt észre, mert megmarad a kereslet rájuk még így is. Az viszont igaz lehet, hogy később már elkezd számítani a pénz is, és így már nem tudnak olyan sok közül választani. Sok férfi, aki fiatalon sikeres volt a nőknél, később alja munkát végez és elhagyja magát, ami nem hiszem, hogy annyira vonzó tud lenni.

Más kérdés, hogy elég kiábrándító lehet az, hogy csak azért választ egy nő, mert akikre régen ő vágyott, nem tudnák már őt eltartani.

2017. máj. 14. 16:33
 24/29 anonim ***** válasza:
33%
Nem igaz. Egyáltalán nem. Ez pont akkora általánosítás, miszerint minden szőke hülye. Egy vicc.
2017. máj. 14. 16:33
 25/29 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem van benne valami. Mit is keresnek egymásban a nők és a férfiak?

Egy nő legerősebb ütőkártyája a társkeresésben a szépsége, fiatalsága. Nem nehéz beismerni, hogy ezek a tulajdonságok a 18-30 év közötti nőkre a legjellemzőbbek.

Egy férfinak viszont inkább a személyisége, jövőképe, egzisztenciája az ami a nőket megfogja, tehát az, akivé felépíti magát. Ez viszont az átlag férfiaknak időbe telik, így inkább a 30 felettiekre jellemző tulajdonságok ezek.

Ettől függetlenül 30 felett nincs vége az életnek a nők számára sem, csak akkor már a múló fiatalságukat jobban kell kompenzálniuk a személyiségükkel. Ez nagyon sok nőnek egyébként sikerül is, van köztük, aki 2 szülés után 40 évesen vonzóbb, mint a húszas éveiben volt.

#24: senki nem állítja, hogy minden szőke hülye, azok a viccek a plázacica típusú nőkről szólnak.

2017. máj. 14. 17:06
 26/29 anonim ***** válasza:
73%

Ez megint akkora balfarság, csak bele kell gondolni.

Aki alapból szép, ami sok esetben csak annyit tesz, hogy vékony, formás, az lehet, hogy 20-on évesen jobban néz ki, mint 30 évesen.

De nem hiszem, hogy Kasszás Erzsi 20 évesen qrvaszép lett volna, vagy hogy a 34 éves Miranda Kerr-t fújolva utasítanák el a férfiak.

2017. máj. 14. 17:28
 27/29 anonim ***** válasza:
64%

Egyfelől nem értem ezt az eltartás mániát, aki ilyeneket mondogatnak, hogy a nők eltartót keresnek maguknak, az eleve beismeri, hogy ő csak egyféle nőtípust tekint nőnek, az üresfejű cicababát.

A nők többsége keményen dolgozik, karriert épít, és annyit vagy többet keres mint a párja.

Én válás után jöttem rá a harmincas éveim végén, hogy sokkal kelendőbb vagyok mint huszon évesen bármikor. Sőt, most minden korosztályból mozdultak rám, fiatalabbak, idősebbek, amikor fiatal lány voltam, alig találtam párt. Pedig sokkal szebb voltam akkor.

És persze a legnagyobb baj a húspiac kifejezéssel van. Én emberi lény vagyok, és nem húspiaci áru. Nem érdekel, mennyit érek mások szemében, én azt az egyetlen embert akarom megtalálni akivel összeillünk és boldoggá tesszük egymást. Régen is így választottam párt és most is így fogok. Nem érdekel, hogy 30 másik pasi rám mozdul-e vagy sem, és hogy az az ember akivel kölcsönösen oda vagyunk egymásért és összeillünk,vajon mennyire népszerű a nők körében. Én nem leereszkedni fogok hozzá akkor sem ha pocakos vagy kopasz, ha amúgy szexi meg intelligens meg vonzó. És elvárom, hogy ő is önmagamért szeressen és ne csak beérje velem.

2017. máj. 14. 18:53
 28/29 anonim ***** válasza:
Bizonyos nők ekkor kezdik el felhajtani az apuka jelölteket. Kb ezért a nagy fordulás.
2017. máj. 14. 19:06
 29/29 anonim ***** válasza:
30 éves kor fölött fordul a kocka, ha addig is szűz volt egy férfi akkor már a negyedik x-et is szűzként fogja üdvözölni. Sajnos nincs rá statisztika, de az életben látható rá rengeteg példa. Az a baj, hogy ezek a pasik bekattannak aztán egyre perverzebbek lesznek, magamutogatás stb.
2017. máj. 14. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!