Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Műszaki megszállott férfiak hogyan találnak párt maguknak?
Munkán kívül is ilyennel foglalkozok?
Én is programozó akarok lenni de otthon nyomát nem látná senkisem annak, hogy mit dolgozok.
Bemegyek az irodába, ott "kockulok" aztán munkaidő leteltével nem vagyok kocka :D
F
foglalkozok -> foglalkozol*
Elírtam
Épít magának egy robotnőt.
Ba dum ts
Hahaha (műnevetés)
úgy, ahogy nem a műszaki megszállott pasik.
Ha egy nő elvárná, hogy érte feladjam a hobbim, állásom, életem.. akkor azt úgy vágnám ki, hogy a lába nem érné a földet.
Egyszerű, villanyozd fel! ... vagy ha sok a stressz, csökkentsd a feszültséget, ezt értékelni fogja.
ha nehezen kapható te tudod hogy kell az ellenállást számitásba venni, ha meg nem passzoltok zárd rövidre az egész sztorit.
1. hozzászólónak: 4 évesen kezdtem az elektromosság iránt érdeklődni. 6 évesen kezdett eluralkodni rajtam a dolog, mikor a túlsúlyom miatt nem illeszkedtem be a közösségbe. :-) Vagyis munka előtt jó 15 évvel már ezt csináltam, nem csak utána.
Szerencséd, hogy nem jártál így! Viszont ha főnök leszel a cégnél, számíthatsz rá, hogy jön egy ilyen alkalmazott, akinek életformája ez, és lealáz mint állat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!