Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha láttok egy boldog párt ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha láttok egy boldog párt ti nem vagytok irigyek?

Figyelt kérdés
Tegyük fel évek óta nem találtok partnert és akkor mindenhol azt látjátok másnak ez halál egyszerű, mert mondjuk jól nézz ki, van pénze de bármi ami miatt neki könnyű ez a dolog. Van olyan ember is a környezetemben aki 27 éves és sose volt kapcsolata senkivel! Na azt se értem ő hogy van még életben és nem lett öngyilkos? :D Viccet félre téve az azért már komoly problémákat sejtet!
2016. júl. 20. 10:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nem az irígység jut eszembe, hanem ha esetleg van alkalmam ilyet látni akkor gyönyörködök bennük, inspirálnak, katarzisom van, nem nehéz így gondolkodni. Rajtunk múlik.
2016. júl. 20. 11:01
 2/20 anonim ***** válasza:
42%
De igen, mert nekem soha nem adathat meg ez a fajta boldogság, ahhoz túl alacsony és ronda vagyok.
2016. júl. 20. 11:01
 3/20 anonim ***** válasza:
81%

Nem. Mire legyek irigy?

Nekem se volt még soha kapcsolatom és el is múltam 27. miért is legyen öngyilkos? Szerencsére szerteágazóbb az élet annál, hogy csak a "párt találni" legyen az egyetlen életcél benne!

2016. júl. 20. 11:04
 4/20 anonim ***** válasza:
79%

miért legyek irigy?

jó nekik, majd nekem is az lesz...

régen sem zavart más boldogsága...

23F

2016. júl. 20. 11:10
 5/20 anonim ***** válasza:

Nem vagyok irigy. Nem látok bele mások életébe, kapcsolatába csak így kívülről. Lehet, hogy csak tegnap jöttek össze, és jövő héten már sírnak, hogy vége, lehet, hogy csak kifelé mutatják az ideális párt, otthon a négy fal között meg röpködnek a tányérok.

A saját életemből a legjobbat hoztam ki eddig, amit lehetett, nem hiszem, hogy más jobban csinálná, sőt, biztos vagyok benne, hogy van, aki már rég feladta volna. Nem véletlenül kaptam ezt az életet, nekem van vele feladatom, és több terhet senki nem kap, mint amennyit elbír. Nincs miért szégyenkeznem.

Inkább csak akkor jut eszembe, hogy könnyebb sorssal egyszerűbb dolgom lenne, amikor mások, akik feleennyi terhet sem kaptak az életben, okoskodnak az én életem fölött, és akkor magamban azt gondolom, hogy "lennél csak a helyemben, a te helyzetedből könnyű dumálni...".

2016. júl. 20. 11:18
 6/20 A kérdező kommentje:

Ha folytatódik a jelenleg elindult gondolkozás, lesznek olyan emberek akiknek sose lesz partnerük. Az lenne a normális ha mindenki alapitana családot. De úgy nézz ki vannak még 40 évesek is akiknek nem hogy családja nincs de még dugni se dugtak 1x sem életük során.

Mindig lesz egy trend aminek meg kell felelni vagy nem találsz nőt. Pl a most 30-35 éves felnőtt férfiaktól is azt várják hogy legyenek 60 kilósak és ecsetfejűek. Mert ha nem tetszik neked ez a dolog, avagy nem akarsz napi 1 órát a tükör előtt hajat csinálni akkor rád vágják a nők "igénytelen vagy".

Ez mind a sok kis mai söpredék miatt van akik a ruhavásárlás, 2 hokizás között még van idejük hajazni órákig hogy jól álljon nekik (szerintük) mikor kimennek az utcára nagyképüsködni.

2016. júl. 20. 11:18
 7/20 anonim ***** válasza:
58%
Sok a kirakat pár. Lehet nyalják-falják egymást de valójában nincs meg a harmónia. Én senkit sem irigylek, mert nem látok bele, kirakat érzelmeket meg felesleges irigyelni. Rajtad múlik hogy állsz hozzá és mit teszel azért, hogy neked jobb legyen. Ők meg ha tényleg boldogok, lelkük rajta, nekem ettől sem jobb sem rosszabb nem lesz.
2016. júl. 20. 11:27
 8/20 A kérdező kommentje:

Heineken91

Neked az agyadra ment a punci hiány! Elfogadtad hogy ez neked nem jár, vagy csak poénkodásból irsz ilyet a többi szerencsétlennek?

2016. júl. 20. 11:42
 9/20 anonim ***** válasza:
82%
Irigy? Nem. Viszont eszembe juttatja a régi emlékeket, ami egy kicsit rossz.
2016. júl. 20. 11:44
 10/20 anonim ***** válasza:
Nem. Ha tényleg boldogok és nem csak annak mutatják magukat, akkor örülök nekik :)
2016. júl. 20. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!