Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha láttok egy boldog párt ti nem vagytok irigyek?
Nem. Mire legyek irigy?
Nekem se volt még soha kapcsolatom és el is múltam 27. miért is legyen öngyilkos? Szerencsére szerteágazóbb az élet annál, hogy csak a "párt találni" legyen az egyetlen életcél benne!
miért legyek irigy?
jó nekik, majd nekem is az lesz...
régen sem zavart más boldogsága...
23F
Nem vagyok irigy. Nem látok bele mások életébe, kapcsolatába csak így kívülről. Lehet, hogy csak tegnap jöttek össze, és jövő héten már sírnak, hogy vége, lehet, hogy csak kifelé mutatják az ideális párt, otthon a négy fal között meg röpködnek a tányérok.
A saját életemből a legjobbat hoztam ki eddig, amit lehetett, nem hiszem, hogy más jobban csinálná, sőt, biztos vagyok benne, hogy van, aki már rég feladta volna. Nem véletlenül kaptam ezt az életet, nekem van vele feladatom, és több terhet senki nem kap, mint amennyit elbír. Nincs miért szégyenkeznem.
Inkább csak akkor jut eszembe, hogy könnyebb sorssal egyszerűbb dolgom lenne, amikor mások, akik feleennyi terhet sem kaptak az életben, okoskodnak az én életem fölött, és akkor magamban azt gondolom, hogy "lennél csak a helyemben, a te helyzetedből könnyű dumálni...".
Ha folytatódik a jelenleg elindult gondolkozás, lesznek olyan emberek akiknek sose lesz partnerük. Az lenne a normális ha mindenki alapitana családot. De úgy nézz ki vannak még 40 évesek is akiknek nem hogy családja nincs de még dugni se dugtak 1x sem életük során.
Mindig lesz egy trend aminek meg kell felelni vagy nem találsz nőt. Pl a most 30-35 éves felnőtt férfiaktól is azt várják hogy legyenek 60 kilósak és ecsetfejűek. Mert ha nem tetszik neked ez a dolog, avagy nem akarsz napi 1 órát a tükör előtt hajat csinálni akkor rád vágják a nők "igénytelen vagy".
Ez mind a sok kis mai söpredék miatt van akik a ruhavásárlás, 2 hokizás között még van idejük hajazni órákig hogy jól álljon nekik (szerintük) mikor kimennek az utcára nagyképüsködni.
Heineken91
Neked az agyadra ment a punci hiány! Elfogadtad hogy ez neked nem jár, vagy csak poénkodásból irsz ilyet a többi szerencsétlennek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!