Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha láttok egy boldog párt ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha láttok egy boldog párt ti nem vagytok irigyek?

Figyelt kérdés
Tegyük fel évek óta nem találtok partnert és akkor mindenhol azt látjátok másnak ez halál egyszerű, mert mondjuk jól nézz ki, van pénze de bármi ami miatt neki könnyű ez a dolog. Van olyan ember is a környezetemben aki 27 éves és sose volt kapcsolata senkivel! Na azt se értem ő hogy van még életben és nem lett öngyilkos? :D Viccet félre téve az azért már komoly problémákat sejtet!
2016. júl. 20. 10:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
"Pl a most 30-35 éves felnőtt férfiaktól is azt várják hogy legyenek 60 kilósak és ecsetfejűek." - Ezt ki várja ettől a korosztálytól? Lehet, hogy a 18-20 éves csajoknak ez a trend tetszik, és ha ezek a férfiak fiatal pipihusit szeretnének, akkor az ezzel is járhat, de a korombeli 30-as nőknek nem feltétlenül ez az ízlésük. Nekem például mindig az jut eszembe ezekről a frizurákról, hogy váltson fodrászt a viselője, mert pocsék...
2016. júl. 20. 11:57
 12/20 A kérdező kommentje:

Heineken91

Ez oké, de a nők 90% inkább a vékony pasit válassza pl a maci vagy kövérek mellett. Szóval neked jó esélyed lenne. ha persze nem 150 cm mellé vagy vékony mert az alacsonyak is kizárják.

2016. júl. 20. 12:13
 13/20 anonim ***** válasza:

Én sajnos könnyen féltékeny tudok lenni, vagy ez az érzés, hogy "milyen jó nekik". még akkor is ott van, ha igazából alaptalan. Főleg ha egy szimpatikus csajt látom párral, hogy "Szép lány, persze hogy van barátja."

Mondjuk amikor kapcsolatban voltam, ez egyáltalán nem volt, de most meg pl. éppen hullámvölgyben vagyok ><

20/F

2016. júl. 20. 12:16
 14/20 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok túlsúlyos, mozgok is rendszeresen, nem tetszenek a túlsúlyos férfiak, de miért kellene, hogy tetsszen? Teljesen más az életmódunk eleve, másképp gondolkodunk a mozgásról. Egy hozzám hasonló felfogásúval könnyebben megtaláljuk a közös hangot. Egy túlsúlyos férfit csak nyaggatnék, hogy legyen szíves megmozdulni...
2016. júl. 20. 12:22
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha valaki megteheti, hogy hozzá illő párt válasszon, nem fog megalkudni. Ha valaki sok rossz mintát látott a családjában, amit nem akar követni, nem fog megalkudni.
2016. júl. 20. 12:27
 16/20 anonim ***** válasza:
53%
Alapvetően nem vagyok irigy. Sőt, teljesen közömbös vagyok, mert abszolút tisztában vagyok vele, hogy az a pasi totál más génekkel született, amiket jogosan ki is aknáz a csajozáskor én pedig ezt nem tehetem meg. A teknős sem fog egész életében panaszkodni, hogy nem tud úgy repülni és vadászni, mint a sas. Nincs értelme!!! Ha alacsonynak (170) és gyenge, vékony csontozatúnak (52 kg) születtem, akkor totál felesleges rinyálnom. Inkább annak legyen bűntudata, aki teljesen átlagos testalkattal (akár egy kis túlsúllyal, amiből könnyebb izmot tudna csinálni, ha nem lenne lusta) is képtelen kialakítani egy totál átlagos párkapcsolatot a lehetőségei tudatában. Na, az ő helyükben én eléggé paráznék és egyben szégyellném magamat. Illetve még szeretném zárójelben megjegyezni, hogy az egymással madárcsicsergős parki környezetben, már-már eltúlzott hevességgel csókolózó hedonista fiatal szerelmes párok totál nem váltanak ki belőlem semmiféle érzés, szóval csak halkan szólok az ebben érintett személyeknek, hogy teljesen felesleges erőfeszítés színjátékot produkálni a lúzer pasik előtt, mert feltételezem, hogy a többsége olyan érdeklődéssel viszonyul az ilyen szerelmes párokhoz, mint egy lépcsőkorláthoz. Remélem nem sértek meg senkit a szubjektív véleménynyilvánításommal. További szép napot. :)
2016. júl. 20. 12:45
 17/20 A kérdező kommentje:
jah azt én is tapasztaltam hogy mikor kiszánlak a bmwből ezek a 20 éves gizda népség, direkt rájátszanak hogy falják egymást a egyszerű ember előtt.
2016. júl. 20. 12:57
 18/20 anonim ***** válasza:
60%

Volt amikor egyedül voltam. Egyik kapcsolat végétől a másik elejéig 2 évet. Ez volt a legtöbb egyedül töltött idő, leszámítva azt, hogy 19 évesen lett először kapcsolatom, a szüzességemet is akkor vesztettem el, így ez előtt sem volt senkim.

Mikor 2 évet egyedül voltam , az az én döntésem volt, nem akartam kapcsolatot. A legutolsó kapcsolatom végén én szakítottam, de akkora csalódás ért akkor, amit nem tudtam 1-2 hónap alatt feldolgozni.

Mikor már szerettem volna , elkezdtem ismerkedni, randizni, eleinte összejött pár olyan ami nem vált komollyá, de soha nem éreztem irigységet ha megláttam egy boldog párt együtt.

Egyrészt soha nem tudni mi van a 4 fal között, kifelé bármit lehet mutatni, másrészt pedig én örültem annak ha valaki boldog, én csak reméltem, hogy egyszer majd én is megtalálom a szerelmet. De nem álltam neki irigykedni, hogy neki milyen jó, nekem meg milyen szar.

El voltam foglalva a saját életemmel, a saját dolgaimmal, tanulás, hobbik, barátok, és ez kitöltötte a mindennapjaimat.

Aztán 24 évesen megismertem életem szerelmét, nem sokkal később össze is házasodtunk. Boldogok vagyunk, és a szemléletem semmit nem változott. Azóta is ugyanúgy örülök, ha boldog szerelmeseket, ölelkező párokat látok, mint amikor szingli voltam. 30/N

Amúgy ismerek 34 éves szüzet. Ő így döntött. Nem akar kapcsolatot se házasodni, sem gyereket szülni, semmit. Választás kérdése. Ettől még nem kell senkinek öngyilkosságra gondolni.

2016. júl. 20. 14:29
 19/20 anonim ***** válasza:
Akkor én leszek a kakukktojás. :) Én irigykedem! :) Nagyon fáj, amikor eszembe jut, hogy én is voltam ilyen boldog párocska része és nagyon kikészít, hogy 2 éve nincs benne részem. :(
2016. júl. 20. 14:56
 20/20 anonim ***** válasza:
Van hogy elfog időnként az irigység de aztán átgondolom és örülök nekik, hogy legalább ők boldogok
2016. júl. 20. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!