Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha láttok egy boldog párt ti nem vagytok irigyek?
Heineken91
Ez oké, de a nők 90% inkább a vékony pasit válassza pl a maci vagy kövérek mellett. Szóval neked jó esélyed lenne. ha persze nem 150 cm mellé vagy vékony mert az alacsonyak is kizárják.
Én sajnos könnyen féltékeny tudok lenni, vagy ez az érzés, hogy "milyen jó nekik". még akkor is ott van, ha igazából alaptalan. Főleg ha egy szimpatikus csajt látom párral, hogy "Szép lány, persze hogy van barátja."
Mondjuk amikor kapcsolatban voltam, ez egyáltalán nem volt, de most meg pl. éppen hullámvölgyben vagyok ><
20/F
Volt amikor egyedül voltam. Egyik kapcsolat végétől a másik elejéig 2 évet. Ez volt a legtöbb egyedül töltött idő, leszámítva azt, hogy 19 évesen lett először kapcsolatom, a szüzességemet is akkor vesztettem el, így ez előtt sem volt senkim.
Mikor 2 évet egyedül voltam , az az én döntésem volt, nem akartam kapcsolatot. A legutolsó kapcsolatom végén én szakítottam, de akkora csalódás ért akkor, amit nem tudtam 1-2 hónap alatt feldolgozni.
Mikor már szerettem volna , elkezdtem ismerkedni, randizni, eleinte összejött pár olyan ami nem vált komollyá, de soha nem éreztem irigységet ha megláttam egy boldog párt együtt.
Egyrészt soha nem tudni mi van a 4 fal között, kifelé bármit lehet mutatni, másrészt pedig én örültem annak ha valaki boldog, én csak reméltem, hogy egyszer majd én is megtalálom a szerelmet. De nem álltam neki irigykedni, hogy neki milyen jó, nekem meg milyen szar.
El voltam foglalva a saját életemmel, a saját dolgaimmal, tanulás, hobbik, barátok, és ez kitöltötte a mindennapjaimat.
Aztán 24 évesen megismertem életem szerelmét, nem sokkal később össze is házasodtunk. Boldogok vagyunk, és a szemléletem semmit nem változott. Azóta is ugyanúgy örülök, ha boldog szerelmeseket, ölelkező párokat látok, mint amikor szingli voltam. 30/N
Amúgy ismerek 34 éves szüzet. Ő így döntött. Nem akar kapcsolatot se házasodni, sem gyereket szülni, semmit. Választás kérdése. Ettől még nem kell senkinek öngyilkosságra gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!