Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tálagos vag yátlag alatti nők találhatnak maguknak párt?
Figyelt kérdés
Vagy az átlagos és átlag alatti pasiknak sem kellenek? Itt csak férfiak panaszait olvastam, nőkét nem. Talán csak én vagyok ilyen rossz helyzetben, hogy nem találok új párt magamnak, pedig nem nagyok az elvárásaim.2016. júl. 4. 23:24
2/6 anonim válasza:
Először azt hittem, hogy mondjuk finnül kezdődik a kérdés... :)
3/6 A kérdező kommentje:
húú. ezt jól elütöttem, elnézést
átlagos vagy átlag alatti akart lenni
2016. júl. 4. 23:35
4/6 anonim válasza:
Ha a 200 kilós kövér büdös ronda visító feminácik szereznek férfit akkor kb bárki tud. Most komolyan, nem degradálni akarok de tényleg van olyan pasi akinek mindegy csak legyen nőstény (szerű) és legyen pulzusa.
5/6 anonim válasza:
Nem véletlenül a pasikat látod itt panaszkodni. A nőkre egyszerűen mennek. Átlagos lányok könnyebben találnak párt, mint átlag alattiak, mert több az udvarló. De az összes átlag alatti lány ismerősömnél volt évente egypár jelentkező. Átlag alatti pasi ismerőseim pár kivétellel csak a kosarakat kapták.
De! Ha nem hagysz felületet az ismerkedésre, akkor nem fognak jönni a semmiből a jelentkezők. Ha megvan a felület, csak várni kell. Esetleg valami aprót változtathatsz a hajadon, ruhádon, ilyesmik. Lehet, hogy feldobja a megjelenésed, de ezt csak képről lehet megmondani.
6/6 Sunshinedoll válasza:
Én szép vagyok és csinos, az elvárásaim is elég nagyok (az átlag női elvárásokhoz képest legalábbis), de eddig, ha akartam, mindig találtam magamnak párt, akár komoly kapcsolatra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!