Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha létezik az a bizonyos kémia, akkor az előnytelen külsejűek soha nem találhatnak párt ezek szerint?
Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 12:12
1/10 anonim válasza:
Ez így nem feltétlenül igaz,fejtsd ki bővebben,hogy gondolod
2/10 anonim válasza:
De találnak! Csak ahhoz a másik félnek is azt kell éreznie amit neked!:)
3/10 anonim válasza:
Éppen ellenkezőleg, a kémia az ami összehozhat olyan párokat akiknél kívülről nem is érted miért vannak együtt.
4/10 anonim válasza:
Ez hülyeség. A kémia nem azt jelenti, hogy hogy néz ki a másik.
5/10 anonim válasza:
Pont, h a kémia miatt van esélye az előnytelen külsővel rendelkezőknek.
6/10 anonim válasza:
Van egy pasi, nem pont az esetem, az utcán vagy buliban észre sem venném. De miután megismertem, és egyre többet beszélgettünk, nagyon megkedveltem, és kialakult a kémia részemről, egy ideje testi vágyat érzek iránta, és nagyon is helyesnek látom. Úgyhogy ilyen is van. Nem a külső a mindent eldöntő tényező. Ha esélyt ad a másik fél, igenis onnantól még bármi kialakulhat.
7/10 anonim válasza:
Pont ezért hívják kémiának, mert nem a külsőségekre alapoz, hanem azt jelenti, hogy valakik között nagyon megvan az összhang, jó párt tudnak alkotni, és vonzódnak egymáshoz.
8/10 anonim válasza:
Ez a kémia dolog a mai napig nem 100%-ig bizonyított :)
Csak egy elterjedt teória.
Továbbá az is hozzátartozik, hogy egyéb belső adottságok, tehát, hogy milyen a másik igenis felül tudják ezt írni,(ha létezik), így igenis lehet, hogy az lesz számodra nagyon vonz, hogy a másik kedves, okos, empatikus, nem tudom én milyen.
Ennyire nem vagyunk már ösztönlények...
9/10 anonim válasza:
ha létezik akkor ez így pont nem igaz.mert külső mindegy úgyis a "szag" határoz meg mindent.
10/10 anonim válasza:
akkor miért van a szép embereknek rendre több emberrel kémiájuk? :D hm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!