Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknál is létezik az a bizonyos barátzóna?
Figyelt kérdés
Mint amikor egy fiú egy lány barátzónájába kerül. Ez fordítva is megtörténhet?2013. márc. 8. 20:34
2/6 anonim válasza:
Persze hogy van ilyen csak mi férfiak nem barátzónának hívjuk hanem potenciális b@szó zónának.
5/6 anonim válasza:
Nálam nincs ilyen. Vagy érdekel egy csaj, mint nő, vagy nem érdekel egyáltalán. Mondjuk nekem vannak barátaim, ezért is nem akarok minden nőt oda besúvasztani, aki nem jön be. Van egy gyanúm, hogy a barátzóna effektus olyan emberekre érvényes, akiknek nincsenek barátaik (a nők gyakrabban szenvednek baráthiányban), ezért aki nem alkalmas nekik kapcsolatra, azt még megpróbálják tölteléknek használni az üres barátszférájukba. Szerintem ez egy megalázó eljárás, én sosem fogadom el ezt, ha nem tetszem eléggé egy csajnak, akkor soha viszont nem látásra, nem leszek senki bohóca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!