Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz ez a "30 éves kor legendája"? Hogy ekkor fordul a kocka a nők és férfiak húspiaci értékén?
Rengeteget olvasok ilyet, hogy egy férfi az 30 éves koráig csak szív, utána meg egyre értékesebb lesz, egy férfi a kor előrehaladtával csak egyre jobb, egyre kelendőbb lesz. Mindeközben a nők azok 20-30 között nagyon kelendőek, arany életük van, viszont 30 fölött már mennek a süllyesztőbe, a pasijuk/férjük megcsalja és/vagy kidobja egy fiatalabb nőért, már nem ugrik neki tucatjával a pasik segíteni ha kell valami a munkahelyén vagy elreped a csővezetéke, szóval 30 fölött már a nők is egy kifutó széria, és ott véget ér az elkényeztetett életüknek amit a férfiak addig alájuk tettek.
Erre találtam is külföldi statisztikákat, bár nem hiszem, hogy ez teljesen fedné a valóságot:
Eszerint az ábra szerint a nők 23 évesen a legkelendőbbek, a férfiak meg 38 évesen? A nőknél a 23 éves kor az stimmt, de a férfiaknál ilyen későn lenne a húspiaci érték csúcsa? Vagy csak én vagyok vak, és valójában tényleg így van?
15:30 ezt légyszi újra
szóval az nem párkapcsolati siker ha valaki pénzes és ezért bomlanak utána , de ha jóképű és azért az már siker....vagyis a felszínes csajokat az anyagiasok elé helyezed
engem nem zavar hogy ki mi alapján választ párt csak nem értem mikor valakit egyrészt megdicsérnek hogy milyen szép és külön megdicsérik hogy milyen sikeres a nőknél...hábakker még szép hisz ok-okozat gondolom én. de ha valaki szintén virít egy csajt meg később többet...de emellett van pénze az ebadtának az nyilván egy alávaló gazember aki kilóra vesz meg mindenkit.
a női felszínesség egyébként abban mutatkozik meg hogy nem a bányarémeket utasítják vissza hanem azokat akiknek :eggyel több anyajegye/picit nagyobb orra van mint a másiknak ott arrébb
"#12 álszentség azt állítani, hogy nem számít a külső, vagy te olyanokkal is szexelgetsz, akiket bányarémnek tartasz?"
Ez egy nagyon végletes gondolkodás... annak ellenére, hogy a legtöbb ember a két véglet közöss helyezkedik el. Simán lehet, hogy valaki a külsejétől függetlenül is vonzó. De aki annyira a külsőségekre van ráállva, mint a 15-30 közötti lányok és nők jelentős része (tisztelet a kivételnek), az ezzel kevésbé lehet tisztában.
Kedves, ez az onamitas legendája, és ne valami bizonytalan társkereső oldal ellenőrizhetetlen adataira hagyatkozz.
Ne álmodj, ha most nem megy, később még kevésbé fognak bomlani utánad a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!