Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Regisztráltam Tinderre. Eltelt egy hét, 0 azaz nulla match. Ilyenkor mi van?
27 éves vagyok. Jó egyetemre jártam, jó munkám van -- ezek mint ki vannak írva. Írtam egy rövid bemutatkozást, benne van a magasságom (180 centi), meg egy pár plusz info, kicsit humorosan. Gyakran olvasom, hogy "intelligence is sexy" különböző nők bemutatkozásába. Minden egoizmus nélkül: viszonylag intelligens vagyok.
Átlag testalkatom, arcom van, viszont voltak már (szép!) barátnőim régebben. Igyekeztem olyan képeket válogatni, amelyek természetesek, nem beállítottak, mindennapi élethelyzetekben ábrázolnak, viszont kulturáltak.
Nem számítottam tumultusra, és nem csak a szupermodelleket húztam jobbra, sőt. Viszont eltelt egy hét, minden nap kihasználtam az ingyenes swipe-okat, adtam egy-két super like-ot, de semmi.
Ilyenkor mi van?
Nem annyira ertem, mi bajotok, sracok.
Tok normalis no vagyok, es tenyleg ismerkedni szeretnek.
Es, jeee, a Tinderen is tudok.
Volt onnan egy komolynak.indulo, de altalam befejezett kapcsolatom.
Most pedig randizgatok egy uj.fickoval.a Tinderrol.
Egyik sem supremdell. Atlagos, nekem tetszo ferfiak.
Miert ne lehetne Tinderen ismerkedni???
Azért nem érted, mert nő vagy. Ti szinte bárhol, játszva tudtok ismerkedni, ha nem vagytok nagyon csúnyák.
De nekünk férfiaknak jóval nehezebb, még az átlag fölötti adottságokkal rendelkezőknek is. Nőkre durva túlkereslet van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!