Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Regisztráltam Tinderre. Eltelt egy hét, 0 azaz nulla match. Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok. Jó egyetemre jártam, jó munkám van -- ezek mint ki vannak írva. Írtam egy rövid bemutatkozást, benne van a magasságom (180 centi), meg egy pár plusz info, kicsit humorosan. Gyakran olvasom, hogy "intelligence is sexy" különböző nők bemutatkozásába. Minden egoizmus nélkül: viszonylag intelligens vagyok.

Átlag testalkatom, arcom van, viszont voltak már (szép!) barátnőim régebben. Igyekeztem olyan képeket válogatni, amelyek természetesek, nem beállítottak, mindennapi élethelyzetekben ábrázolnak, viszont kulturáltak.

Nem számítottam tumultusra, és nem csak a szupermodelleket húztam jobbra, sőt. Viszont eltelt egy hét, minden nap kihasználtam az ingyenes swipe-okat, adtam egy-két super like-ot, de semmi.

Ilyenkor mi van?

2017. máj. 13. 00:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
84%
Ilyenkor az van, hogy kimész szépen a világba és elkezdesz ÉLNI. Nem bámulni a képernyőt/telót és képeket nézegetni meg agyalni. Hanem emberek közé mész és SZEMÉLYESEN ismerkedsz. Egy fotó sosem fogja pótolni azt a pillanatot/érzést mikor egy lánnyal hirtelen összetalálkozik a tekintetetek és azonnal kölcsönhatásba kerültök egymással. Mikor érzed az illatát, hallod a hangját, látod a mosolyát és ezek hatására születik meg benned a döntés hogy ő az akivel meg akarsz ismerkedni. Ezeket az alkalmakat érdemes kihasználni, mert ez az igazi egymásra találás. 28/N
2017. máj. 13. 04:33
 12/24 anonim ***** válasza:

Lehetséges, hogy rossz lányokat húztál félre, kevés/előnytelen fényképeid vannak, avagy a bemutatkozó szöveged túl hosszú vagy rossz.

Amit észrevettem, hogy olyankor könnyű új lájkot szerezni, ha időnként rengeteg nőt balra huzol, mivel ilyenkor a tinder előrébb tesz a listában. Másik amit megfigyeltem, hogyha nagyobb távot utazom 250km) szinten vannak új találataim, tehát helyszínvaltoztataskor is előrébb kerülök a listában.

2017. máj. 13. 06:33
 13/24 anonim ***** válasza:

Most nem azért, emberek 95%-a nem olvas adatlapot, magasról sz@rik kinek mi van kiírva rá.

Illetve az h szerinted jó képeket válogattál oda, nem biztos hogy egy csaj is hasonlóképpen vélekedik..mert a szépség relatív. Elnézem a mai embereket fiú/lány h nem tudnak találni a való életbe (társkeresők nélkül) párt maguknak. Sosem voltam híve a netes társkeresőnek, a TINDER ,BADOO meg amúgy is szextárskereső.

Ha nem fizetsz elő ezekre nem nő a státuszod, jobb ha tudod!Hagyd ezeket a szarságokat!

27/N

2017. máj. 13. 07:22
 14/24 anonim ***** válasza:
A bemutatkozásodat senki sem olvassa el. A lányok kb. egy másodpercet töltenek az adatlapodon. Ha benne vagy a legjobban kinéző 1-2%-ban, akkor jobbra húznak, egyébként balra.
2017. máj. 13. 07:42
 15/24 anonim ***** válasza:
Van kint képed?
2017. máj. 13. 08:32
 16/24 anonim ***** válasza:

#11 árul már el, hogy mégis hova?

Utcán az emberek sietnek.. nem állnak le vadidegennel beszélgetni.

tömegközlekedésen mindenki bele van buzulva a telefonjába

tesco nem arra való

kocsmák, szórakozóhelyek, koncertek nem az én világom!

várom a többi lehetőséget...ahol nőkkel lehet ismerkedni és nem azt a választ fogják adni, hogy sietek, van barátom, nem érek rá, nem ismerkedem, stb"

2017. máj. 13. 09:58
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Nemrég a munkatársaimmal beszélgettünk a Tinderről. Többen is fenn vannak az ismerőseim közül. Mindannyian egyetemet végeztünk és szerintem kivétel nélkül azok, akik benne voltak a beszélgetésben minimum átlagos, egy-két ember egészen helyes volt és a 6 emberből 4 azt mondta ők tényleg komoly kapcsolatot keresnek ott és másokat is ismernek aki így van ezzel. Tehát reflektálva az előzőekre nem mindenki csak szexpartnert keres ott. 2-szer raktam fel az applikációt, egyszer találkoztam valakivel, akivel kapcsolat is lehetett volna a dologból, de végül részemről nem lett semmi. Az első körben boldog-boldogtalant jobbra húztam, aki picit is tetszett és elég sok matchem lett, második körben nem sok. Itt már néztem adatlapot is, ezzel pl ki lehet szűrni, aki tényleg kapcsolatot keres.

Szerintem legyél türelmes. Hidd el abból a sok nőből van olyan, aki tényleg kapcsolatot keres és lehet matched előbb-utóbb. Egyébként pedig nem kell ilyen véresen komolyan venni ezt a párkeresés dolgot, mint itt sokan tetszik, hogy egész nemeket meg generációkat szidnak, ha nem jön össze. Próbálkozz élőben is, ha tudsz, tinderezz vagy csinálj bármit, ami jól esik és előbb-utóbb lesz valami. Veszteni nem veszítesz semmit ezzel nem igaz? Ne állj be azoknak a sorába, akiknek annyi önbecsülésük sincs, hogy feltudjanak dolgozni egy-két visszautasítást vagy azt, hogy xy évesen nem találták még meg a nagy őt. Az élet a legtöbb esetben nem tart 100 évig, hogy ráérjünk ilyenek miatt keseregni. Amíg nem találsz valakit, addig sportolj, élj egészségesen, tanulj, dolgozz, foglalkozz a családoddal, barátaiddal, aztán majd eljön a szerelem is. Ha azonban meg sem próbálod, mert "a tinder hülyeség, az életben nem megy, meg egyébként is ronda vagyok", akkor tuti nem is fog menni. N/27

2017. máj. 13. 11:07
 18/24 anonim ***** válasza:

meg kell várni hogy legyen idejük lájkolni. Nekem amikor újra regelek 1 hétig semmi sem szokott jönni, aztán elkezdenek jönni a matchek.

De az sem jelent semmit, mert sok lány nem válaszol, majd egyszer csak eltűnik a párok közül.

2017. máj. 13. 11:31
 19/24 anonim ***** válasza:
Én is csak azt tudom mondani, hogy nem mindenki csak szexpartnert keres. Én nagyon normális fiúkkal kezdtem el beszélgetni, és ma fogok randizni az egyik fiúval, nagyon várom. Már facebookon sokat beszélgettünk, láttam a képeit, nem volt nyomulós, már 2 hete beszélgetünk. De más fiú is nagyon normális volt, csak aztán nem tetszettek annyira. És én sem szexpartnert keresek ott, nem tudom mit keresek, de jó érzés beszélgetni, dumálni. Én nem tudok erre mit mondani hogy egy találaaod sem volt, mert én akárkit jobbra húzok máris matchelünk, egy két kivétellel...az meg befut később...itt ugye a legtöbbet a profilkép számít, tehát a profilképed legyen nagyon jó, és lehetőleg ne mutatkozz rajta nyápicnak, és ne vágj rajta pofákat, mert ezek nálam egyből kiesnek. Ha nem annyira előnyös a külsőd, akkor is lehet jó benyomást kelteni!! nekem nem a macsók tetszenek, azokat egyből balra húzom!
2017. máj. 13. 11:37
 20/24 anonim ***** válasza:

Most édes mindegy h itt GYIK-en vagytok 100-an 1 nőre v épp Tinderen.

Az van h senkit nem érdekelsz.

(Bocs ha durva voltam.)

2017. máj. 13. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!