Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet egy nulla humorér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy nulla humorérzékkel megáldott besavanyodott lányt megszeretni?

Figyelt kérdés

Randiztam egy ilyen lánnyal, semmi humorérzéke nem volt, komoly savanyodottan ott ült beszélgettünk, semmi poén semmi vicc, baromi rosszul éreztem magam. Az emberek nagyon pozitívan állnak hozzám, mindenki dicséri a humoromat, szóval nem hiszem hogy velem volt a baj.

Rá egy hónappal beszélgetek ezzel a savanyú cukorkával és meséli hogy komoly kapcsolatban van..hát csak néztem...

2017. jan. 16. 20:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem jöttél be neki és alig várta, hogy vége legyen a randinak.
2017. jan. 16. 20:41
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Talán a humoroddal van a gond, és az ismerőseid csak udvariasak. Azért remélem humor heroldot nem játszották el, mert az rettentő kiábrándító.
2017. jan. 16. 20:44
 3/18 A kérdező kommentje:
1. Netes társkeresés, előtte is sokat beszélgetünk és ugyanez volt...
 4/18 anonim ***** válasza:
46%
Ha csúnya vagy, semmire nem mész a humorérzékeddel. Nekem Kiss Ádámot megszégyenítő humorom van, de én se megyek vele semmire. Ez van.
 5/18 A kérdező kommentje:
4. Valóban azt mondják hogy max 2-es, tényleg rettentően átlag alattinak mondanak. :(
2017. jan. 16. 20:46
 6/18 A legrosszabb ***** válasza:
76%
Gyúrjáizomratesó', még a legprimitívebb, szexista, nőgyűlölő szóvicceiden is röhögni fognak.
2017. jan. 16. 20:49
 7/18 anonim ***** válasza:
72%
# 4: Kiss Ádámnak nincs is humora.
2017. jan. 16. 20:49
 8/18 opened paradise ***** válasza:
83%
Általában aki viccesnek hiszi magát,a legkevésbé sem az.
2017. jan. 16. 20:51
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

ehhez nem kell savanyúnak lennie.

nem jött be neki az előadásod ennyi.

2017. jan. 16. 20:55
 10/18 anonim ***** válasza:
73%
#8: Na és azt mivel magyarázod, hogy hónapokig szórakoztatom őket chaten, aztán ha élőben meglátnak 5 perc után ott hagynak?
2017. jan. 16. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!