Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy nulla humorérzékkel megáldott besavanyodott lányt megszeretni?
Randiztam egy ilyen lánnyal, semmi humorérzéke nem volt, komoly savanyodottan ott ült beszélgettünk, semmi poén semmi vicc, baromi rosszul éreztem magam. Az emberek nagyon pozitívan állnak hozzám, mindenki dicséri a humoromat, szóval nem hiszem hogy velem volt a baj.
Rá egy hónappal beszélgetek ezzel a savanyú cukorkával és meséli hogy komoly kapcsolatban van..hát csak néztem...
Ronda vagy.
Neked sem kéne ronda nő.
Nagyon fontos a humor, mert az megmarad, amikor már öreg, beteg, csúnya az ember. Ugyanígy a belső. De!! Ez nem jelenti azt, hogy a külsőt el kell hanyagolni! Arról nem tehetsz, hogy hány centi vagy, milyen színű a szemed, bőröd stb. De fontos az ápolt megjelenés! Az alakodat szintén formázhatod egészséges testmozgással, mely a szervezetednek is jót tesz a megjelenésen kívül.
Tehát hozd ki magadból a legtöbbet!
Ezeken felül azonban ne add másnak magad, mint aki vagy, mert akkor úgy sem a megfelelő emberrel mész randira.
A megjelenésen könnyű javítani rövid idő alatt is, egy jó frizura, jó öltözék, friss illat segítségével.
Valakinek nem fontos a humor,vagy neki pont nem jött be a humorod.
Offline:Akkor kivétel vagyok,mert nőként mondom,hogy Kiss Ádám erősen túl van értékelve,bár van pár jó stand up száma.Magyarországon 10/10,itt,Las Palmasban olyan 5-6. Fixen minden harmadik pasi jobban néz ki nála,legalábbis annak a nőnek,aki mediterrán párti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!