Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy csajozzak be? Szóval,43F...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csajozzak be? Szóval,43F 178/74, pénz, ház, kocsi, jövedelmem van, szinte nulla munkával, van egy 12 éves kislányom velem él..

Figyelt kérdés
Hogy csajozzak be? Szóval,43F 178/74, pénz, lakás, kocsi, jövedelmem van, szinte nulla munkával, van egy 12 éves kislányom velem él, a párom 20 év után lelépett, meglepett nem gondoltam, a legdurvább hogy ami melót szereztem neki onnan egy 10 évvel fiatalabb faszival, (ez már nem érdekel, nem megyek börtönbe senki miatt) vagyis a gyerekhez jön, de velem nem foglalkozik, csak mint barát. Ennek 7 hónapja, hogy szerezzek valakit, honnan, kit? 20 éve könnyen csajoztam, de most. A társkereső oldalak trék, átlagos, jóképűnek mondott vagyok, de a lányomat sem hagyom egyedül. ötlet?
2016. júl. 25. 23:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%

"jövedelmem van, szinte nulla munkával"

Ez is egy ok.

2016. júl. 25. 23:53
 2/18 anonim ***** válasza:
79%

Te milyen munkád van ember, elárulod?

Becsajozni? -Hát gondolom szexpartnert találni nem nagy cucc, de társat?

Lehet egy ideig nem is bízol a nőkben, mert az asszony cefet volt veled!

Meg a kislány miatt is jobb lenne komolyabb kapcsolat, mint sok kis futó, nem mindegy mit lát, mit tanul.

2016. júl. 25. 23:59
 3/18 anonim ***** válasza:
56%

" Szóval,43F 178/74, pénz, lakás, kocsi, jövedelmem van, szinte nulla munkával, van egy 12 éves kislányom velem él, a párom 20 év után lelépett, meglepett nem gondoltam, a legdurvább hogy ami melót szereztem neki onnan egy 10 évvel fiatalabb faszival, (ez már nem érdekel, nem megyek börtönbe senki miatt) vagyis a gyerekhez jön, de velem nem foglalkozik, csak mint barát."

Köszönöm nem.

2016. júl. 26. 00:23
 4/18 anonim ***** válasza:
25%
Pokemon go
2016. júl. 26. 00:27
 5/18 anonim ***** válasza:
16%

ha régen ment a dolog,akkor csak vissza kell rázódj.

kezd az alapoknál.

vegyél tribulust,long jacket-olvass utána-és menj el heti 2x lakásos örömlányhoz,de ne egyhez járj,hanem legalább 3-4 hez.

a rengeteg dugástól gyönyörű nőkkel 1-2 hónap alatt vissza fog térni az önbizalmad és akkor elkezdhetsz csajozni.

2016. júl. 26. 00:32
 6/18 anonim ***** válasza:
74 kg ? szedd már össze magad
2016. júl. 26. 01:25
 7/18 anonim ***** válasza:
68%

43évesen "becsajozni"

Nos..

Jah, hogy szexpartner. Az egyszerű lesz ne aggódj.

2016. júl. 26. 05:07
 8/18 omba ***** válasza:

Ennyi idősen született a harmadik gyermekem egy két éves kapcsolatból. (a többi, munka pénz nem igazán stimmel)

Csak lazán, nyitott szemmel, szívvel.

2016. júl. 26. 08:20
 9/18 A kérdező kommentje:

1. nek, ez azt jelentené hogy van szabadidőm.

2. nek, igen, így valahogy, és igen komoly kapcsolatot keresnék, ku@vát bármikor lehet venni...

3.értelmes válasz, köszi

4. -"-

5. köszi, ez megint ku@vázást jelentene, lehet ez jó?

6. ja, nem úgy mint te kopasz dagadt ...

7. nem, komoly kapcsolat, ku@va nem kell.

8. köszi..

2016. júl. 26. 08:52
 10/18 anonim ***** válasza:
Írták már, hogy k#rvázz? :D
2016. júl. 26. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!