Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cikin kéne éreznem magam, ha nulla lájk van a fotóimon?
Felnőtt nő vagyok, nem a Facebook-on élem a magánéletem. Azok szokták kedvelni a képeimet, akikkel egész jó ismeretségi kapcsolatban vagyok. Barátnők, barátok, volt iskolatársak, régi ismerősök.
De nem egyszer megszóltak, hogy lehet az, olyan ilyen kategóriás nő 0-5 lájkot kap csak, mikor a legtöbb átlagosan szép lány 100-120at, és nem érzem-e ezt cikinek.
Komolyan ciki?
Nem bántásból írom, de szerintem az cikibb, hogy felnőtt nőként ez megfordul a fejedben!
Elég hülye volt, aki ezt megszólta...
Nevetséges, hogy ma már ez a mérvadó kinek hány like van a képe alatt.
Én is lájkollak!
Komolyan nem hiszem el, hogy az ilyen értelmi színvonalú emberek termelik a dzsídípít. Most már értem, miért vagyunk a béka s*gge alatt...
Egyáltalán mit foglalkozol te az ilyen jelentéktelen véleményekkel? Mivel foglalkoztat, tehát zavar téged, még ha egy picit is, de zavar, motoszkál benned a dolog.
Tudod, van akinek 5 ezer ismerőse van, abból jó hogy összejön akár 500 is. De ebből a sok ismerősből vajon mennyivel tartja a kapcsolatot? Hisz van aki csak halmozza az "ismerősöket" csak hogy minél több legyen neki, mert azt hiszi, hogy ha minél több like-ja van, annál menőbb!
Pedig szerencsétlen azt se tudja, hogy mekkora önbizalomhiányban szenved, mert a like-októl várja a visszacsatolást, hogy ő mekkora nagy f..sza csávó/csaj.
Ez csak egy like, nem fogja megváltani és jobbá tenni az életedet. A fb csak egy virtuális világ, ennyi.
Azt is megkérdezném, hogy milyen személy mondta neked ezt a véleményt? Kinek a véleményére adsz ennyire?
Felnőtt nő létedre igazán lehetnél okosabb, hogy ezt figyelmen kívül is hagyhatnád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!