Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Cikin kéne éreznem magam, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cikin kéne éreznem magam, ha nulla lájk van a fotóimon?

Figyelt kérdés

Felnőtt nő vagyok, nem a Facebook-on élem a magánéletem. Azok szokták kedvelni a képeimet, akikkel egész jó ismeretségi kapcsolatban vagyok. Barátnők, barátok, volt iskolatársak, régi ismerősök.

De nem egyszer megszóltak, hogy lehet az, olyan ilyen kategóriás nő 0-5 lájkot kap csak, mikor a legtöbb átlagosan szép lány 100-120at, és nem érzem-e ezt cikinek.

Komolyan ciki?

2015. júl. 16. 23:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát nekem 1 lájkom sincs fb-n, mert 1 képem sincs jelenleg :D. Sőt én se lájkoltam még 1 képet se, és posztot se. Elég csíra vagyok :S

Szerintem az fb egy undorito dolog. Csak a chat miatt használom, mert könnyű elérni az ismerőseimet.

2015. júl. 17. 23:37
 12/12 anonim ***** válasza:

Velem is ez van, bár engem nem érdekelne de vicc h ez a társadalomba mennyire nagy hangsùlyt kap...

Minap megkérdezte egy barátnőm h lájkolta e a képem a srác aki mindig ugy odavan értem mondom nem...na még én lettem megszólva, bár valóba nem értem aki életbe teper utánnam az facebookon mért a "menő" csajok képét lájkolja az enyém helyett...mindegy nagyba kell a fejükre kakikálni.:D

2015. júl. 18. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!