Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy csajozzak be? Szóval,43F...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csajozzak be? Szóval,43F 178/74, pénz, ház, kocsi, jövedelmem van, szinte nulla munkával, van egy 12 éves kislányom velem él..

Figyelt kérdés
Hogy csajozzak be? Szóval,43F 178/74, pénz, lakás, kocsi, jövedelmem van, szinte nulla munkával, van egy 12 éves kislányom velem él, a párom 20 év után lelépett, meglepett nem gondoltam, a legdurvább hogy ami melót szereztem neki onnan egy 10 évvel fiatalabb faszival, (ez már nem érdekel, nem megyek börtönbe senki miatt) vagyis a gyerekhez jön, de velem nem foglalkozik, csak mint barát. Ennek 7 hónapja, hogy szerezzek valakit, honnan, kit? 20 éve könnyen csajoztam, de most. A társkereső oldalak trék, átlagos, jóképűnek mondott vagyok, de a lányomat sem hagyom egyedül. ötlet?
2016. júl. 25. 23:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
29%

Én nem is a k*rvázást javasolnám, hanem annak egy oldalágát: tarts ki egy 20-as főiskolást.

Végy egy garzont és heti két cumi/aktusért cserébe add ki neki ingyen.

Borzasztó sok kiscsaj keres ilyen lehetőséget a környezetemben. Ráadásul az ingatlan jó befektetés is :)

2016. júl. 26. 09:58
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
A 11-es válaszoló ötletét javasolom. Így a kislányod miatt se kell aggódni, hogy esetleg nem jön ki az új barátnőddel.
2016. júl. 26. 10:18
 13/18 anonim ***** válasza:
69%
20-éves fősulis kuurv@k?-Tökéletes" -Undorító komolyan! Arra nem gondoltok, hogy rendes, hűséges nőt keres? Mert a neje is csak csafka lett és pont nem erre vágyik... (?)
2016. júl. 26. 11:05
 14/18 anonim ***** válasza:

Hűséges nőt keres :)

Tudod, sajnos mi férfiak nem hihetünk az álmoknak, meséknek és Oravecznórának vagy Coelhonak sem.

Nekünk pragmatikus megoldást kell találni a szexéhségre és a női hipergámiára.

A fent vázolt terv ár-érték aránya egész kiváló és jól illeszkedik napjaink lehetőségeihez.

Ma a nők szabadosak, aminek következménye, hogy ha nősülni akarunk, hűségben képzeljük el az életünket, akkor a fas* rossz végén fogjuk találni magunkat, de ha adaptálódunk, akkor ugyanezen helyzet fonák oldalán már a fas* jobbik végén tudunk héderelni.

2016. júl. 26. 11:16
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha jó a személyiséged és régen ment az ismerkedés,akkor sztm most is megy majd.

Hol ismerkedj??? Na ez jó kérdés.

Pl menjetek el a lányoddal ilyen családi programokra. Sok az olyan nő aki egyedűl neveli a gyerekét.

2016. júl. 26. 11:26
 16/18 A kérdező kommentje:

13, nak igaza van, nem ku@vát keresek, az is jó de abból elég volt régebben, ami volt elmúlt, a másik hogy azért mert írtam hogy pénz van az nem azt jelenti hogy milliomos vagyok, kb évi 2-max3 nyaralgatás, mondjuk 1 külföld belefér, és ami kell megveszem, mindig is én intéztem ezeket, ami kellett megvettem a páromnak ezekre, rezsi, stb .. nem volt gondja, de milliomos nem vagyok.

15, igen, ez az de hol? elég nehéz, aki tapad az ku@va, vagy volt, aki meg nem olyan azt nem tudom hol vannak.

2016. júl. 26. 13:13
 17/18 anonim ***** válasza:

lehet hogy fogsz találni előbb utóbb egy nőt aki elfogad téged és a gyerekedet is!

sajnálom,hogy lelépett a párod! :(

lehet esélyed a nőknél ne add fel,keress esetleg kisgyerekes nőt aki elvált szintén gyerekkel,korban 30as végén lévő nők valók hozzád,van esélyed ne aggódj,.minden jót kívánok neked! 30N

2016. júl. 26. 14:07
 18/18 A kérdező kommentje:

köszi, az az igazság hogy 43 vsgyok de max 40 nek látszom, vagy kevesebb, nem én mondom, és a 30 végein járó nők öregek mellettem, legalábbis akit eddig néztem, a másik hogy szeretnék még gyereket...

más

belegondoltam hogy annakidején velem történt volna ez, kisgyerekként, nem is tudom de anyut mindig várnám, ahogy szerintem a lányom is teszi, mindig ugyanazokon a napokon jön de nem mondja , tudom várja, szoval ha ez velem lenne kicsikorban, nem is tudom hogy néznék arra akit esetleg apu hoz, persze tudom nem lehet mindig másra gondolni de azért én megteszem, sőt mondtam a páromnak hogy jöjjön vissza megbocsátok, le nem fekszem vele, meg ilyenek de a gyerek miatt megtenném, de ő nem, viszont ha jön ugy tesz mintha mi sem történt volna, csak itt nem alszik, a szüleinél lakik most azóta és a faszihoz járogat. Én most voltam a lányommal külföldön meg belföldön is 1-1 hetet, jó volt, nem hiányzott senki de azért jó let volna valaki mégis. Sokan azt mondják tul jo dolga volt, lehet, nemtudom... h-sz-p-v itt van, ezt kérdeztem is tőle, hogy így hogy legyen valakim? ezt nem is értem, mondjuk akkor persze gondolom más lenne a szitu, azt majd akkor kitalállom, pszihiáterhez jártam kb 5 hónapot, nagyon jó csaj, persze megpróbáltam felszedni, de közben rájöttem, és ő is mondta ez nem így megy, vagy lehet? :) hirtelen ennyi, meg az is szar nincs igazán olyan nőnemű, férfi van, de az más akivel át tudnám beszélni ezeket ...

2016. júl. 26. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!